Sådan bruges brolægger Sand til at ændre jord

October 10

Plantning enhver form for græs, starter blomst, busk eller træ med ordentligt omsorg for jorden hvor det vil vokse. De fleste planter kræver visse surhedsgraden, næringsstoffer og afløbsanlæg i jord til at sikre en sund vækst. Når det kommer til dræning, kan jord, der holder på vandet let skade planter; Ill-afløb jord kan føre til visnen, svamp vækst og root rot. En række jord ændringer findes, der kan forbedre dræning, herunder brolægger nivellering sand. Sandet ilter hovedsagelig jorden, så overskydende vand kan løbe væk fra planternes rødder, men ikke tørrer ud i jorden.

Instruktioner

•Till jord til en dybde på 10-12 inches i det område, du har i sinde at plante. Tilling frisker jorden, giver mulighed for bedre luftgennemstrømning og bryder op nogen skjulte weed rødder, der kunne konkurrere med planter.

•Tilføj nok sand til lige mindst en tredjedel af den eksisterende jord; tilføje flere, hvis du har særlig tyk jord. For eksempel, tilføje fire inches af sand til jorden for en grundlæggende ændring af tredjedel i et område du har dyrket i en dybde af 12 inches.

•Spread den sand ændringsforslag med en skovl, hakke eller haven rake over det hele dyrkede areal. Dette vil sikre, at du bruger nok sand til at rumme hele området og du sprede det jævnt, i stedet for mounded op på ét sted.

•Till området for igen at blandes grundigt i sandet. Bruge yderligere haveredskaber, skovle og hakker, som nødvendigt for at sikre sandet er grundigt blandet oprindelige till dybde. Fortsæt, indtil du har blandet i alle af sandet.

Tips & advarsler

  • Føje mindre sand-- eller ingen--hvis jorden allerede er sandy eller afløb hurtigt. Jorden kan have brug for andre ændringsforslag, såsom næringsstoffer eller materiale til at justere surhedsgraden. For detaljer direkte vedrører din jord, konsultere en haven center, børnehave eller forlængelse service for en jord test.
  • Brolægger sand er tilgængelig i store poser fra hardware og hjem forbedring butikker. Alt efter hastigheden på som din jord undergraver (som afhængig af jordtype og klima), skal du ændre jorden med denne sand hvert år før du plante eller kun én gang i livet i din have.
  • Aldrig tilføje sandet til fuldt lerjord. Når vandes, skaber denne blanding en konsistens som beton, der vil ødelægge haven. I stedet Vælg økologisk ændringsforslag, som kompost, gødning eller halm.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com