Sådan bruges dekorative sten

May 10

Sådan bruges dekorative sten

Dekorative sten er en smuk måde at bringe naturen ind i dit hjem eller forbedre landskabet omkring det. Klipper tilføje farve, tekstur og interesse til ethvert rum. Du kan blive en samler, har til hensigt at vise dine enheder i en attraktiv måde; en gartner, søger et fokuspunkt i landskabet; eller en arkitekt, beskæftiger skønhed af naturlige sten på en væg, skorstenen eller gulv. Hvorom alting er, vil dekorative sten hjælpe dig med at nå dit mål.

Instruktioner

Anvendelser af dekorative sten

•Display modellen prøver af rock blandt beplantning i haven til at tilføje farve og tekstur. Placere større sten direkte på jorden for den maksimale effekt. Montere mindre sten på stykker af drivtømmer eller på piedestaler fremstillet af tværsnit af en log. Hvis du har en dam, bruge sten til at skabe en naturlig kant til vandet; og bunke nogle sten i vandet for at gøre et hvilested for frøer eller fugle. Vælg en solrig plet at kombinere en bunke af sten med lavtvoksende blomstrende planter i en rock haven.

•Brug klipper til som Dekorativt tilbehør indendørs. Vise dem på metal stande hvor de kan ses fra flere vinkler, eller lille træ estrader give en samling højde og skelnen. Dekorative sten gøre attraktive, bemærkelsesværdige bogstøtter, tilføjer interesse at bogreoler. Få vist en større samling af sten i en tændt glas sag eller en kuriositet kabinet. Vise en mindre samling af modellen klipper på et glas bordplade til at tilføje funkle.

•En indervæg konstrueret fra dekorative sten er en mindeværdig accent for ethvert beboelsesrum. En klippevæg kan holde en pejs, køkken grill eller blot stå alene som en arkitektonisk funktion. Dekorative klippevægge er en klassisk måde at definere egenskaben grænser eller til at oprette en baggrund til et springvand. Store kampesten kraftigt definere og accent udvendige rum. Rock søjler støtter en gate oprette en imponerende indgang til en ejendom.

Løs klipper fås i forskellige størrelser og farver og kan bruges til fortove i din have. Sten indlejret i cement også gøre en attraktiv gangbro eller sti rundt om haven.

Tips & advarsler

  • Vaske sten med en opløsning af eddike og vand, og krat med en børste.
  • Holde sten i lukkede viser, når det er muligt, at undgå ophobning af støv og snavs.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com