Sådan bruges Dekoratørs Caulk

August 17

Sådan bruges Dekoratørs Caulk

Aging caulk er let at få øje; det vil begynde at blive brune og blive skør og krakket. Det er vigtigt at beskæftige sig med gamle caulk hurtigt at holde meldug på bay og beskytte dine vægge fra vandskader. Anvende dekoratørs caulk omkring håndvask, vil badekar eller brusebad stall hurtigt fikse op dit badeværelse eller køkken. Alle funktioner kan findes på din lokale hardware butik og bør ikke tage mere end en time.

Instruktioner

•Slice væk gamle caulk med hurtige, præcise streger ved hjælp af en 5-i-1 maler værktøj og en barbermaskine eller hjælpeprogram kniv. Brug en plastik barberblad på plast dræn, bøtter og omgiver for at undgå ridser.

•Scour væk caulk rester med en tør, sulfo rengøring pad. Brug en blød klud fugtet med mineralske spiritus til at rydde op i plastik inventar. Tørre en fugtig bomuldsklud over fælles til at fjerne støv. Tør området med køkkenrulle eller en tør klud. Sørg for at du har en ren og tør overflade.

•Sæt blå maler tape i parallelle strimler 3/8 tomme fra hinanden på hver side af området du vil caulk.

•Hold fugepistol med dyse hullet placeret mod fælles. Holde pistolen ækvidistante fra overflader på begge sider af fælles, omkring 45 grader ud fra det. Anvende konstant pres til udløseren mens du flytter pistolen glat langs hele længden af fælles. Skub eller træk pistolen efter dine personlige præferencer. Holde den pistol flytte med en konstant hastighed, der er kompatibel med hastigheden af caulk kommer ud af dysen.

•Dampen en fnugfri klud eller køkkenrulle og hold den mod fælles snarest sømmene er fyldt med caulk. Tryk på en finger mod rag og køre det langs den fælles til tryk forsigtigt caulk ind i en konkav form.

•Tag tape en strimmel på et tidspunkt, og sørg for det ikke røre nogen af de friske caulk.

•Glatte caulk, en mere tid til at slippe af med eventuelle små højderygge efterladt af båndet. Lad caulk tørre i mindst 24 timer før ved hjælp af vasken, bruser eller badekar.

Tips & advarsler

  • Kigge efter rør af caulk mærket "Badekar og fliser" eller "køkken og bad." Disse er de bedste til badekar, håndvaske og Bruseafskærmninger. Disse akryl latex eller silikone forbindelser er meldug resistente og designet til at overholde, glatte nonporous overflader.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com