Sådan bruges diatoméjord for lopper

December 9

Sådan bruges diatoméjord for lopper

Dyre loppe bade, medicin, spray og kraver slippe ikke altid en dyr og hus af parasitten. Stedet for at slukke pets, huset og gården med disse skadelige kemikalier, bruge diatoméjord. Ifølge "Naturlige loppe og krydse af behandling retsmidler for kæledyr" af Wolf Creek Ranch tørrer jorden ud lopper hurtigt. Mens spredning snavs omkring huset kan virke som en ulempe, overveje, hvor mange penge du vil spare på behandling og sundheden for dit kæledyr.

Instruktioner

•Fyld frø sprederen med diatoméjord. Skubbe seeder over din hele værftet, selv hvor pet ikke besøge. Gå over området endnu en gang, hvis du har problemer med svær loppe. Let rive græsplænen for at sikre diatoméjord når rødderne.

•Pour nogle af diatoméjord til en wide-hul spice shaker. Ryst den over alle overflader i huset. Børste overfladen med en blød børste til aktiverer snavs at arbejde sig vej ind i fibre af tekstiler. Vakuum snavs efter tre hele dage.

•Shake snavs, en spiselig type, op på pet "Naturlige loppe og krydse af behandling retsmidler for kæledyr." Bruge din finger til at arbejde snavs ind i din hunds pels. Efter en uge, vask dit kæledyr med standard pet shampoo.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com