Sådan bruges eddike til at dræbe Foxtail ukrudt

August 21

Sådan bruges eddike til at dræbe Foxtail ukrudt

Foxtail spreder sig ved at frigive dens frø i pigtråd pigge, der fanger i dyrehår og tøj. Spikes smerteligt arbejde sig dybt ind i pels af længere-hårede dyr, piercing huden eller indtaste blænder. For at undgå smerte og mulig død, bør husejere med hunde dræbe foxtail ukrudt straks. Mange husejere med hunde kan lide ikke at bruge herbicidaktivstoffet programmer og heldigvis hvid eddike er blevet brugt som en hjemmelavet ukrudtsmiddel i år. Eksperimenter udført af forskere ved Purdue University og USDA Vis eddike effektivt dræber de fleste foxtail senest tre dage efter anvendelse, med tungere sprays viser mere effektive resultater.

Instruktioner

•Pour hvid eddike i en ren sprayflaske. Bruge en eddike med mindst en 5 procent koncentration, men højere koncentrationer arbejde bedre. Ikke fortyndes eddike med vand.

•Spray eddike på alle synlige dele af foxtail, helst inden to uger efter spiring. Frakke af foxtail så tykt som muligt, men stop før eddike akkumuleres til punktet af dryp.

•Pour eddike direkte på rødderne af større foxtail prøver. Undgå dryp eddike på omkring løv eller mætte jorden omkring foxtail til det punkt, at du kompromis rodsystemer af andre planter.

•Kontrollér ukrudt efter tre dage. Fjern alle døde planter i hånden. Genanvende eddike til eventuelle overlevende foxtail eller til nogen af ukrudtet kan du have sprunget i løbet af den første ansøgning.

•Spray eddike på enhver spirende foxtail som det vises.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com