Sådan bruges en 3-i-1 jord Tester

April 3

Sådan bruges en 3-i-1 jord Tester

3-i-1 jord tester giver en hurtig og nem læsning for jordens surhedsgrad samt fugt og at placering tilgængelige lys. Disse behandlinger kan være nyttigt for at finde ud af det ideelle sted i en have for visse planter. Disse behandlinger kan variere selv i et lille område baseret på de andre planter i nærheden, samt mængden og type gødning du brug, og hvor meget du vand. Testeren også kræver ingen batterier, så du aldrig behøver at udsætte en test, indtil du gøre en tur til butikken.

Instruktioner

•Aftør metal sonder på 3-i-1 tester med en tør klud. Fugt eller resterne af andre jord test kan give en forkert læsning for denne jord test.

•Sæt sonder 4 til 6 inches i jorden du vil teste. Hvis du ønsker at vide om betingelserne for en bestemt plante, sætte testeren ned i jorden så tæt på kan bunden af anlægget som du.

•Læs pH læsning på skærmen tester. PH-skalaen går fra 1 til 14 med 1 er mest surt, 7.0 neutral og 14 er mest grundlæggende. De fleste planter gøre godt med de næringsstoffer til rådighed i jord mellem 6,5 og 7.2. En læsning under 6,5 angiver sure jord, der kunne have gavn af at tilføje nogle fint jorden kalksten for at hæve det tættere til 7--Hvis neutralitet er et mål. Nogle planter foretrækker sure jord. Hvis aflæsningen er over 7.2, der er mere grundlæggende, og du kan bruge flere kompost og kalk til at skubbe den tilbage mod neutral.

• Skub knappen sort på 3-i-1 testeren til at få en lys læsning. Den måler mængden af sollys, planten bliver der på en skala fra 0 til 2.000, så du kan afgøre, om der er tilstrækkelig skygge for planter, der ikke kan lide fulde sollys, eller hvis der er nok sollys for planter, der foretrækker fuld sol. Teste lyset læse flere gange i løbet af dagen og i løbet af sæsonen til at få et gennemsnit læse for at stedet i din have.

•Tryk på knappen sort igen for at få en fugt læsning fra jorden. Dette varierer også meget på forskellige tidspunkter i løbet af dagen og sæsonen, afhængigt af hvor ofte du vand, hvor ofte det regner og hvor godt jorden skriver i, at området bevarer fugt. De fleste haveplanter som jord, der gør ikke har for højt et lerindhold af og ikke drukne eller rådne dem, men som bevarer nogle fugt. Beluftning jorden og tilføjer kompost hjælper ofte, med vandindhold, uanset hvilken side af skalaen det falder på. Fugt skala for testeren er 0 til 10.

•Tag tester fra jord og tør det med tør klud igen før du lægger det væk. Hvis jorden holder til testeren, skyl det med vand, før du tør det og sætte det væk.

Tips & advarsler

  • Tjek hvor meget fugt, lys og pH særlige planter kræver inden du foretager justeringer på grund af dine aflæsninger. Dine planter kan klare sig godt i deres nuværende situation og kan ikke brug for en ændring.
  • Teste jorden før du tilføjer en ny plantesort i din have eller en pot i dit hjem. Du ønsker at gøre dit bedste for at sikre det trives i sine nye omgivelser.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com