Sådan bruges en afkøling Fan i et køkken, Cafeteria

June 25

Sådan bruges en afkøling Fan i et køkken, Cafeteria

En kølende ventilator er bare en stor fan med fugtede puder foran den. Ventilatoren suger varm luft gennem ryggen og ud og over de fugtede puder til at køle luften i rummet. Da den varme luft er trukket over fan puder, vandet fordamper, og den omgivende luft vil falde i temperatur. Du skal bruge en konstant kilde til varm luft (ikke fugtig luft) for den kølende effekt til at arbejde, da fordampning processen er hvad køler luften.

Instruktioner

•Vælg et sted at placere din afkøling fan. For de bedste resultater, skal bagsiden af ventilatoren placeres op mod et åbent vindue eller dør. På denne måde det kan suge den varme luft over vand-fugtet puder, og fordampningen kan arbejde sin magi. Hvis du ikke kan placere blæseren ved siden af en konstant kilde til luft, virker det meget bedre end en normal fan.

•Sæt bagsiden af din fan mod døren eller vinduet åbning.

•Luk andre stor åbning, der vil trække køligt luft ud af rummet og mindske den fordampning afkøling effekt.

•Drej din fan på og give nogle tid til din cafeteria til fald i temperaturen. Det kan tage så lidt som fem minutter eller så længe adskillige timer for at føle en betydelig nedgang i temperatur. Dette vil afhænge af størrelsen og formen af din cafeteria.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com