Sådan bruges en afløbet Rod

October 7

Afløb stænger er en serie af stive, men fleksibel, stænger at skrue sammen--ende til at hjælpe med at fjerne blokeringer i kloak rør og storm afløb. De er normalt bygget af polypropylen og er individuelt omkring 3 feet i længden. Stængerne komme i grupper af hvor som helst fra 4 til 20 stænger pr. sæt. De fleste sæt omfatter også vedhæftede filer, der kan skrue på enderne, som en dobbelt slidte skrue og stemplet, der kan bruges til at hjælpe løsne og afhjælpe tilstoppede rør og afløb.

Instruktioner

•Adgang problemfeltet. Hvis problemet er i en kloak, bruge et mandehul nøglen til at åbne kloakdæksel. Hvis det er en tilstoppet afløb, Find det hvis det er under vandet. Du skal muligvis sonde blindt i vandet med afløb stænger, indtil du finder problemområdet.

•Skru to af afløb stænger sammen. Tilføje vedhæftede skrue eller stemplet, hvis nødvendigt, afhængigt af problemet. Skruen vil hjælpe løsne blokering, mens stemplet kan give suge til eventuelt løsne op for blokeringen.

•Probe blokerede området med afløb stænger med en stabil og-ud bevægelse indtil du kan tvinge dig vej gennem blokaden. For at sikre, at stænger blive skruet sammen, bruge en lille uret bevægelse. Tilføje flere stænger som nødvendig for at nå blokeringen.

•Tag afløb stænger når blokeringen er fjernet. Adskille stængerne og grundigt rense og desinficere dem. Tillad stykker tørre før de sætter dem væk. Erstatte kloakdæksel, hvis nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Hvis blokeringen er i et rør med skarpe bøjninger, skal du muligvis bruge en pipe slange eller en anden, mere fleksible stykke udstyr.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com