Sådan bruges en Ballistaen i Castle Wars

January 17

"Castle Wars" er et videospil, der tillader dig at styre enorme hære slaget mod hinanden i middelalderen. Et af de våben, du kan bruge under spillet kaldes en Ballistaen. Dette er en form for projektil-fyring våben, der fungerer på samme måde en katapult. Du kan styre din Ballistaen og bruge det til at smadre dine fjender i en meget konkret måde.

Instruktioner

•Ansigt til den Lanthus belønning butik inden for spillets "Castle Wars". Vælg punktet "Ballistaen" fra listen over udstyr, du kan købe. Ballistaen alene koster otte billetter, og ammunition til våben koster en ekstra fire billetter. Når du har købt, frakørsel Lanthus belønning butik og begynde et spil.

•Klik på ikonet "Ballistaen" og oprette din Ballistaen i en af de udpegede steder. Ballistaen kan kun sættes op i bestemte steder omkring floden. Klik på det sted, hvor du vil placere din Ballistaen for at sætte det op. Hvis du vælger en placering, der er uacceptable, vil du være i stand til at konfigurere enheden. Klik på en ny placering, og prøv igen.

•Klik på "Ballistaen" og vælg "Rotere" mulighed for at rotere retning enheden fyring. Ballistaen vil automatisk brand på dine fjender ved hjælp af ammunition du har købt. Men roterende Ballistaen tillader dig at tegne fjender fra en række forskellige retninger.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com