Sådan bruges en Banjo at anvende Drywall Tape

October 28

Papir tape dispensere--- eller banjoer---anvendes til drywall applikationer kan fremskynde processen med dækker drywall sømme og hjælp du undgå tape bobler og løsne papir under et program. Banjos får deres navn fra den unikke form af den håndholdte enhed, som koster i rækken af $80-$100 nye. Banjos anvende et tyndt lag af mudder og tape samtidigt for at hjælpe med at lette ansøgningsprocessen. Hvis du foretrækker ikke at investere i et værktøj, du ikke kan bruge igen, kan du leje banjoer fra en lokal hjem værksted til en lav daglig.

Instruktioner

•Purchase en forblandet drywall fælles sammensatte på et hjem reparation center. Før du føjer det til banjo, tynde mudder med vand i en stor spand. Brug en boremaskine med en pagaj og tilsættes langsomt vand til blandingen, indtil det drypper fra mixer i mudder-lignende klatter.

•Åbn banjo tape dispenser ved at løfte låget af rullen. Båndskuffen er mindre og mere afrundede end mudder dør, der ligner et rektangel med en skrå side. Indlæse roll, så båndet har at oprulle fra toppen af roller---ikke bunden---når threading det gennem bunden af båndskuffen.

•Åbn mudder døren på enheden. Bringe båndet op og omkring toppen af mudder rum og tråd det ud i spids ende af rummet. Kun tre sider af mud rummet vil have båndet; den nederst lige del af mud rummet vil ikke have en tråd tape på tværs af det.

•Pour i drywall mudder langsomt, undgå overfyldning rummet. For meget mudder vil gøre programmer rodet. Fylde rummet, indtil det er omkring 80 procent fuld.

•Luk mudder rum på banjo. Tråd din hånd gennem håndtaget på enheden og trække ud båndet, indtil du ser mudder jævnt fordelt på båndet. Rive det overskydende tape og kassér før du begynder at arbejde.

•Anbring tape på toppen af en lodret søm. Rulle ud en arm længde beløb af tape, som du arbejder ned sømmen. Glat og tryk på tape mod sømmen med den frie hånd, mens du arbejde din vej ned ad væggen med banjo. Du kan vælge for at gøre flere sømme på én gang før følger op med en mudder kniv eller andet værktøj til at integrere og sikre båndet.

•Gentag proces på de vandrette syninger, arbejder fra venstre mod højre. Afslut hjørnerne skal du tape sidst. Du skal muligvis overlappe tape, som du opretter forbindelse til en anden søm.

•Afbryd arbejder når mudder ikke længere kommer ud på båndet og det bliver let at trække ud; Dette indikerer, at det er tid til at genindlæse mudderet. Sørg for at korrekt flytte båndet før du genindlæse mudderet i rummet.

Tips & advarsler

  • Når du har vandret sømme, der er mere end 10 fødder, er det nemmest at tape dem i sektioner. Start fra midten af sømmen og arbejde udad. Derefter, flytte båndet i midten afsnittet og arbejde udad i den modsatte retning.
  • Skrub banjo godt når du er færdig med dit projekt. Bruge en stiv børste og vand for at fjerne tørret sammensatte fra enheden.
  • Drywall mudder bliver tykkere over tid. Du skal muligvis tilføje ekstra vand når man arbejder store områder.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com