Sådan bruges en boks Fan til at forbedre din aircondition

March 15

Sådan bruges en boks Fan til at forbedre din aircondition

Mange mennesker er afløst af de lavere efter vinter elektriske regninger kun at blive slået ud af de højere regninger i løbet af sommeren måneden, der skyldes brugen af deres klimaanlæg. Der er flere måder at sænke disse varmere vejr elektriske regninger, fra at hæve termostat på klimaanlægget at installere loft fans til at rundsende kølig luft. En anden billig værktøj, som alle kan bruge er en box fan, som du placerer strategisk rundt i hjemmet til at køle det for mindre.

Instruktioner

•Indstil en boks fan foran vinduet klimaanlæg eller vent med luftstrømmen skubbe udad. Dette vil tillade den kølige luft kommer fra enheden til at cirkulere længere ind i lokalet.

•Sæt boksen fan foran alle trapper i hjemmet. Dette vil give mulighed for kold luft fra første sal til at cirkulere ovenpå for at køle den anden sal mere effektivt.

•Sæt boks fans inde værelser, der er i øjeblikket ved at blive besat. Dette vil give folk i rummet for at blive afkølet uden at spilde elektricitet på at sænke temperaturen i områder, ikke der er i brug.

•Sæt boksen fan ind i åbne vinduer om natten. Dette vil trække i kølige natteluft, som vil holde temperaturen i huset lavere i løbet af morgentimerne og tidlig eftermiddag timer.

Tips & advarsler

  • Efterlad ikke på boksen fans, der opererer på en timer, når det ikke bruges, såsom hvor familien ikke er hjemme. Ren boks turbineblade årligt med en fugtig klud til at fjerne snavs eller fnug, der har bygget op, som vil hjælpe med at ventilatoren køre mere effektivt.
  • Holde boks fans utilgængeligt for små børn. Undgå at efterlade boks fans i vinduet, når der er regn i prognosen.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com