Sådan bruges en bordlampe, når udsmykning til en teenager

October 27

Sådan bruges en bordlampe, når udsmykning til en teenager

Uanset om du vil oprette en undersøgelse område eller en multipurpose plads til din teenager selvudfoldelse, skal du bruge en bordlampe. Nøglen til at vælge en lampe til udsmykning er at fokusere på funktion samt ser ud. Visse indstillinger gå med hvilken som helst indretning og er mindre tilbøjelige til at gå ud af stil-- eller unåde med din teenager--når den næste trend rammer.

Undersøge muligheder

Mængden af ledig plads i den teen værelse vil påvirke valget af lampe stil. Et værelse med et lille skrivebord giver en pladsbesparende stil som en bankmand lampe eller clip-on lampe plads til papirer, elektronik og forsyninger. Swing-arm lamper arbejde godt for store skriveborde eller rum for flere aktiviteter, såsom en lektier område, der fordobler som et håndværk center eller toiletbord. En bordlampe med et skrivebord organizer til sin base holder små forsyninger handy i en undersøgelse område, der ikke har skuffer.

Opgave belysning

Den primære anvendelse for en bordlampe for en teenager er opgave belysning. I modsætning til lamper til almindelig belysning i rummet lyser en bordlampe arbejdsområdet for at gøre det lyst nok til at læse eller andre opgaver. En lampe, der har en lysdæmper, eller mere end én indstilling for lysstyrke, kan justeres til at bruge som en læselampe til papir og til at reducere blænding på enheder som bærbare computere og eBook læsere. Lamper med en bevægelig arm, bøjeligt hals eller et hoved, der kan drejes også arbejde godt for at lede opgave belysning.

Koordinere

At vælge en lampe i en metal finish eller i en neutral farve som sort eller taupe forenkler koordinere en bordlampe en teenagers værelse. For eksempel match en chrome gåse-hals lampe med en sølv-mesh papirkurven og chrome-trimmet skrivebordstilbehør. En anden mulighed er at matche en lampe til rummets farver eller farveskema dit teen ønsker. Mange Skrivebordlamper, såsom arkitekttegnede lamper, der har en drejelig hoved på en justerbar arm, kommer i mange farver.

Overvejelser

Få din teenager input øger dine chancer for at vælge en lampe du vil begge være tilfreds med. Din teenager smag kan føre til en anden stil, end du ville vælge din egen. Vintage keramiske bordlamper kan tjene som Skrivebordlamper. De tilbyder mange muligheder for at farve og tekstur til rummet. En retro lampe base med en ny nuance bliver en one-of-a-kind designelement. En oval skygge passer godt til en bordlampe ved siden af en mur.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com