Sådan bruges en Brad sømpistol på manipuleret hårdttræ

October 1

Sådan bruges en Brad sømpistol på manipuleret hårdttræ

Manipuleret hårdttræ er et solidt træ gulv produkt, der er fremstillet af tynde lag af hårdttræ lamineret sammen for at give planker med god holdbarhed og utrolige dimensionelle konsistens. Ligesom de fleste af de nyere gulv produkter, du kan installere det flydend uden lim eller negle, Limes ned eller naglet til sted på krydsfiner og andre træprodukt undergulve. En gulvbelægning sømpistol er den foretrukne metode til fastgørelse af gulvbelægning, men en brad sømpistol, anvendes korrekt, kører en tæt andenplads. Skyde på det rigtige vinkel og at vælge de korrekte negle er de primære nøgler.

Instruktioner

Installationsguiden og drej på kompressor, med slange vedhæftet, og lad det fuldt presse. Anvende et par dråber af pneumatisk værktøj olie til montering på bunden af sømpistolen.

•Åbn bladet. Klip eller magasin er placeret på forsiden af pistolen nedenunder stemplet eller tønde. Søm pistol magasiner åbne typisk ved at frigive en foråret klip i bunden af bladet. Fyld klippet med 1 ½ - tommer søm. Dette vil køre gennem gulvet og sæt så dybt som muligt ind i en 3/4-inch undergulvet.

•Indstil dit første række bestyrelser fordelt 1/2-inch fra væggen med solid træ afstandsstykker. Groove eller hakket kant af planken, skal stå i væggen med tungen eller fanen ud.

•Tag på dit sikkerhedsbriller før du knytter sømpistolen til luftslangen. Lægger i sømpistolen ved at trække på messing ring omkring montering på slutningen af din luftslange. Indsæt brystvorten montering af sømpistolen fast i slangen montering. Med sømpistol presset til montering, frigivelse messing ring hvis du vil låse sømpistol i sted. Fjern pistolen ved at trække tilbage på ringen.

•Sæt spidsen af brad sømpistol stemplet på toppen af plank i hjørnet hvor tungen eller fanen møder ansigt af planken med håndtag af den pistol, løber parallelt med den lange kant af planken. Vippe pistolen, så stemplet vippes med dens punkt mod væg med en 45-graders vinkel.

•Tryk på spidsen af stemplet fast mod planke samtidig opretholde holdning du netop har oprettet. Dette vil frigive den Pistols sikkerhedsmekanisme. Hold pistolen fast og presse på aftrækkeren. Kontrollere søm at se, der har drevet i flush. Tryk på hovedet af enhver fremspringende brads med en hammer og søm sæt at trykke dem i lidt under overfladen. Slå et søm hver 12 til 16 inches.

•Installer efterfølgende rækker ved at trykke dem på den første række og sømning gennem tungen på en 45-graders vinkel som skitseret. Forlade den sidste række mod langt væggen løste. Kvartal runde eller base sko molding vil holde det på plads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com