Sådan bruges en butik Vac våd tør vakuum

October 17

Sådan bruges en butik Vac våd tør vakuum

Shop-Vac, lavet i Williamsport, PA, er blevet en vigtig armatur i de amerikanske garage og butik. Shop-Vac Corporation først gjort dette våd eller tør vakuum apparat i 1960 ' erne og er førende i branchen, at skabe en niche for hjem og industrielle maskiner. Små modeller fungerer godt for hus og garage, mens små virksomheder og industrien kan finde stor kapacitet modeller. Shop-Vac er nem at bruge, let at rengøre, og varer i år.

Instruktioner

•Forbered Shop-Vac til brug ved at placere den korrekte filter i maskinen. Din støvsuger har sandsynligvis allerede en patron filter og det er mest sandsynligt til brug med tørre pickup. Du skal muligvis et andet filter for våd pickup. Shop-Vac har fine partikelfiltre og gipsvæg filtre, men webstedet Shop-Vac advarer mod farlige materialer pickup. Der er en Ultra-Web patron filter til våde eller tørre pickup og en anti-mikrobielle filter til at fjerne allergener. Tjek instruktionsbog og online filter guide for modelnummeret på din Shop-Vac og filtre til rådighed (Se ressourcer).

•Vælg en vedhæftet fil til jobbet. Shop-Vac kommer med flere vedhæftede filer til brug i forskellige sammenhænge. Andre vedhæftede filer er tilgængelige, herunder tagrende-rengøring udstyr til blæser modeller. Der er en turbo-mundstykke, der virker for store pickupper rundt i butikken og garage.

•Plug Shop-Vac til en stikkontakt og drej det på med parameteren beliggende nær toppen af maskinen. Vakuum ved at køre den vedhæftede fil over overfladen du ønsker at rense. Denne støvsuger vil afhente vand sikkert fordi motoren er i toppen af maskinen, uafhængig af tønden.

•Tag Shop-Vac og åbne klemmer på siden for at fjerne de øverste enhed fra tønden og tømme indholdet. Patron filtre er vaskbart og genbrugelige, og er friktion-fit til nem fjernelse. Vask tønde og tør med et håndklæde. Vask filteret og lad enheden åbne tørre. Når enheden er tørt, Saml ved at placere toppen på tønden og lukke side klemmer. Gemme denne støvsuger på et tørt sted.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com