Sådan bruges en Coping sav på Baseboard Trim

June 19

Sådan bruges en Coping sav på Baseboard Trim

En af de vanskeligste ting at få ret, når æglæggende baseboard trim er sådan deltage "indvendige hjørner" (de fire hjørner af et værelse). For fremspringende "hjørner", kan du normalt bare gering din trim på 45 grader så den passer. Men inde i hjørnerne er normalt ikke kvadratisk, hvilket betyder en simpel miter ikke vil give dig en stram pasform. Her, løsningen er en coping cut, hvor trim på den ene side af hjørnet er installeret flush til slutningen af væggen, og anden siden er skåret i profil, så den passer rundt om den.

Instruktioner

•Measure og skæres i slutningen af den dit første stykke af baseboard trim på din gering sav, sat til 90 grader, så det er en straight cut i bredden. Installere stykke på væggen med den trim sømpistol, så straight-cut årets sidder stramt mod den tilstødende væg.

•Indstil det andet stykke af trim på saven platform på måde vil det gå mod væggen. Drejelige blade af gering så til 45 grader indad (mod kroppen af trim). Gøre cut. Det bør overlade et udsat område af skåret træ langs slutningen af bestyrelsen, i en vinkel, med en streg på overfladen af det træ, der efterligner formen af trim.

•Hold trim i den ene hånd. Med anden hånden, Sæt klingen af din klare så nær slutningen af linjen, hvor den fritliggende træ opfylder finish af overfladen. Placer saven, så det er vinkelret på brik.

•Køre den saven frem og tilbage efter formen af den fritliggende træ, (som vil blive bestemt af formen af trim). Hold saven vinkelret på trim. Fortsætte indtil luns af fritliggende træ falder væk, efterlader dig med figuren af gering cut, men ikke synligt træ bag det, som du ser på trim fra forsiden. Snittet skal danne en "krog" på toppen af trim, baseret på sin figur.

•Indstil det coped stykke ind i det hjørne, indstilling "hooked '' snit i nærheden af overfladen af den tidligere installerede stykke. Det bør passe ret over den. Installere den anden brik ved hjælp af din trim sømpistol.

Tips & advarsler

  • Bære øjenbeskyttelse, når du foretager din gering og coping nedskæringer.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com