Sådan bruges en Dremel til at fjerne Thinset

October 7

Tynd sæt er en mørtel, der bruges til at installere flise. Over tid, de tynde sæt kan blive beskadiget eller farves og skal fjernes. En Dremel værktøj er en håndholdt højhastighedstog roterende værktøj, der er perfekt til at arbejde i trange, og det kan være udstyret med en bred vifte af små skæring, boring, slibning og routing vedhæftede filer, der gør det let at udføre præcision projekter som fjerner tynde sæt mellem fliser. En cutting wheel attachment er et godt valg for denne type job.

Instruktioner

•Lay plast plader omkring dit arbejdsområde til blok støv og stumper af mørtel fra at nå bordplader, møbler eller tæpper. Sætte på en par af beskyttelsesbriller, maske og handsker til at beskytte dig mod vragdele, mens du arbejder.

•Sæt en cutting wheel tillægger Dremel værktøj. Trække sig tilbage og hold knappen låsning på håndtaget og indsætte cutting wheel udlæg i chuck. Slip knappen Lås for at sikre den vedhæftede fil på plads.

•Drej på Dremel værktøj ved at trykke på knappen power på håndtaget. Hold værktøjet i en vinkel og røre cutting wheel tilknytning til den tynde sæt mellem flisen. Omhyggeligt slibe gennem det gamle tynde indstillet, og sørg for at fjerne alle fuger mellem fliserne.

•Brug et vakuum for at rydde op og fjerne støv eller snavs fra dit arbejdsområde, før du anvender nye tynd sæt. En våd svamp kan også bruges til at fjerne støv og snavs.

Tips & advarsler

  • Pas på ikke at røre fliserne med kniven. Det kunne skade flise overflade, så at du ville have til at erstatte den.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com