Sådan bruges en Fan til at forbedre varme fra en træ ovn

November 13

Sådan bruges en Fan til at forbedre varme fra en træ ovn

Varmen fra en brændeovn er udstrålede fra boksen jern brand i det rum, hvor det er monteret. Effektiviteten af denne udstrålede varme er forholdsvis lav, sammenlignet med gassystemer ved hjælp af radiator grill. Fans til brændeovne er designet til at udtrække mere varme fra et komfur overflade, eller flytter varme fra rummet indeholdende komfur til andre rum i huset. Sætte en fan eller en kombination af fans til at arbejde omkring din brændeovn til at få mere varme mens brændende mindre træ.

Instruktioner

•Sæt elektriske ventilatorer i døråbninger af rummet indeholdende den træ brændende komfur. Drej fans til at blæse luft ind i de tilstødende værelser til at bære komfur varme fra rum til rum.

•Brug luften returnere Grill med en pustet kanalsystemet overføre træ komfur varme til andre rum. Placer grillen for udgående luft tæt på loftet. Flugt kanaler gennem nærliggende værelser til at udstråle indsamlet komfur varme på samme måde en komfur-pipe gør. Sende luften tilbage ind i stuen med brændeovn gennem en grill tæt på gulvet.

•Brug selvdrevne fans til at tegne mere varme ud af brændeovne. Sted en køleplade eller damp drevet type fan på eller over brændeovn til hastighed op for varmen, udstrålende effekt af træfyrede komfur krop. Blæseren vil cirkulere den overskydende varme, der frigives i hele lokalet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com