Sådan bruges en Fillister flyet til at gøre rejst paneler

May 4

Sådan bruges en Fillister flyet til at gøre rejst paneler

Hævet træ paneler på skabslåger kan hjælpe med at give dit køkken et opdateret udseende til en brøkdel af udgifterne til nye døre, og er noget, du kan gøre i din shop. Mens du kan gøre hævet paneler med en router og bits, der kan være dyrt, kan du spare dig selv udgiften og bruge en fillister flyet til at opnå det samme look. Når du bruger et fillister fly, Sørg for bladet og de skruer, der holder værktøjet sammen er i god stand. Derudover skal nicker i flyet fast inden for svalehale og skarp så panelerne hævet kom ud glat og firkantet.

Instruktioner

•Opret retningslinjer på et panel af træ, der angiver placeringen af facetter. Bredden af facetter bør korrelerer med størrelsen af panelet. Traditionelle køkken frysere, for eksempel, har generelt 1 3/8-inch facetter langs kanten af panelet. Brug en blyant til at tegne retningslinjerne på panelet træ.

•Ansigt over de retningslinjer, du trak med en skæring sporvidde, der har en lille kniv i den ene ende. Sæt afstande mellem hegnet og bladet, så det måler bredden på facet. Derefter stramning wing skruen så hegnet forbliver på plads. Passere skæring gauge let over de retningslinjer, som du trak to gange. Passere gauge en tredje indgrebstid over retningslinjer, men bærer ned på træet så mark fra kniven er defineret.

•Mark af facet langs de tynde kanter af panelet ved hjælp af en mortise tykkelse gauge hoved. Dette mærke vil lave en guide, så du ikke skære træ med fillister flyet for dybt. Bruger mortise vidde, indstille cutter afstanden ved at stramme sætskruen og videregive den gauge stang langs kanten af panelet kutteren. Kutteren vil skriver en mark langs kanten, som du gør dette. En god tykkelse til facet er en, der er lig med halvdelen af træ-panel tykkelse. Dog kan du foretage facet så tyk som du ønsker.

•Square hjørner og ender af træ-panel. Nicker på et fillister fly og justere hegnet på flyet, så det følger de retningslinjer, du beskrevet med opskæring gauge. Derefter indstille dybde stop på en 1/16-inch. Passere flyet over de øverste og nederste dele af panelet, så nedskæringerne går på tværs af træets årer. Når du er færdig med disse sektioner, videre til siderne af panelet og bruge fillister flyet til firkantede hjørner og spidser. Når du er færdig med denne proces, i midten af panelet bør have et center felt, der er 1/16-tommer højere end kanterne.

•Kontrollér den vinklede skrå kanter. Tage hegnet og nicker ud af fillister flyet. Derefter vippe flyet og videregive den langs kanten af panelet træ. Fortsætte med at passere flyet langs kanten af panelet, indtil du når linjen gauge du lavet med mortise gauge hoved. Gentag denne proces på de tre resterende kanter af panelet.

•Anvend en slibning blok at rydde bladet markerer fra panelet.

Tips & advarsler

  • For at sikre de facetter, du har oprettet er ensartet, passerer en multe jig rundt i kanten af panelet. Denne jig vil lade dig vide, hvis en del af en facet er for høj.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com