Sådan bruges en finer sten under sidespor på en Garage

October 6

Sådan bruges en finer sten under sidespor på en Garage

Sten finer er tynde stykker af rock, der er blevet skåret ud af større stykker på en måde, der ligner Natursten fliser. De kan installeres i en lang række steder, lige fra omkring pejse, på forsiden af støttemure, eller på ydersiden af din garage som starteren række af materiale, i sidste ende skifter til sidespor. Mens den samlede proces er temmelig labor intensiv, kun grundlæggende snedkeri færdigheder og værktøjer er nødvendige, kan hvilket betyder enhver gør-det-selv med noget tid til overs og lyst tilføje sten finér til deres kældervægge.

Instruktioner

•Dæk del af den mur, der vil have sten finer fastgjort med et lag af filt papir og wire mesh til at tjene som en base for beton. Skåret de følte papir med en hobbykniv og Hæft det på væggen med hammer tacker, og derefter dække det følte papir med et lag af trådnet, som du også hæfte på. Skær trådnet med tin snips.

•Mix konkrete mørtel i trillebør efter fabrikantens anvisninger. Rør det med en skovl og tilsæt vand nok, indtil du har en cremet, tyk blanding. Skovl nogle af beton i en spand og bruge, mens du arbejder.

•SCOOP nogle mudder ud af spanden med din murer murske og dække trådnet i et lag af beton, at sikre at du tvinge beton rundt på bagsiden af trådnet, fuldstændig omslutter det.

•Work din vej op fra bunden af garage væg med din sten finér. Anvende mindst en 1/2-inch lag af beton på ryggen af hvert stykke. Tryk dem mod mur på toppen af den trådnet, som også er dækket i beton. Stak dem stramt til hinanden som du arbejde din vej op ad væggen, så du ikke behøver injektionsmørtel leddene, at give dig udseendet af stablede sten. Foretage eventuelle nødvendige nedskæringer med flise våde saven.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com