Sådan bruges en firkantet hoved vinkelmåler

June 27

Sådan bruges en firkantet hoved vinkelmåler

En firkantet hoved vinkelmåler refererer oftest til en bestemt type af måleanordning ansat af en ordfører eller arkitekt at måle en eksisterende vinkel på papir. Det er et praktisk værktøj for overførsel eller læsning vinkler på tegninger, mekaniske tegninger eller byggeplaner. Den flade, justerbare værktøj kan også bruges i feltet for at registrere talværdier for en eksisterende vinkel. I visse situationer (obtuse vinkler) kan det bruges som en facet gauge.

Instruktioner

•Løsn tilpasning møtrik, der holder svingarm stramme til pladen. Den lange arm skal nu glide frem og tilbage.

•Træk ud et blueprint, mekanisk tegning eller bebyggelsesplan og finde nogen vinkel. For at få en nøjagtig værdi for vinklen, skal du placere den nederste kant af rektangulær plade på den ene side af vinklen og den lange swing arm på den modsatte side. Sørg for begge kanter af vinkelmåler linje op netop med hver linje. Derefter gøre det numeriske læsning. Det vil være mellem 0 og 180 grader.

•Stram møtrikken hvor lange arm tiltræder den rektangulær plade.

•Tag pladsen fra stedet på tegningen og overføre vinklen til en bestyrelse, stykke metal eller en anden del af tegningen.

Tips & advarsler

  • En D-hoved vinkelmåler er svarende til en firkantet hoved vinkelmåler, bortset fra det ligner en af vinkelmålere bruges i gymnasiet geometri klasse. Firkantet hoved såvel som D-hoved vinkelmålere består af en lang arm knyttet til en flad plade indskrevet med nøjagtige markeringer, der kører fra 0 til 180 grader. Høj kvalitet firkantet hoved vinkelmålere er undertiden fremstillet af rustfrit stål. En firkantet hoved vinkelmåler kan bruges med nøjagtighed for at måle vinkler i udvendige hjørner.
  • Kombination kvadrater har en vinkelmåler enhed, der kan skubbe ind på flat bar af værktøjet. Dette værktøj er praktisk på støbestedet, men kan ikke være til megen nytte at arkitekt eller ordfører, der har til at trække ud planerne. Sørg for at læse den korrekte vinkel. Fordi skiven står på en skala fra 0 til 180 grader, er det muligt at optage værdi for en obtuse vinkel (mere end 90 grader), når du faktisk måler en spids vinkel (mindre end 90 grader).

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com