Sådan bruges en gammel fryser som en orm gård

December 26

Oprettelse af en orm gård kan være en interessant bestræbelse. Uanset om du forsøger at hæve orme for et havearbejde projekt eller søger at sælge dem til en agn shop, kan du oprette en orm gård med minimal investering og et par værktøjer. En af de primære elementer, du kan bruge til at gøre en meget anstændige orm gård er en gammel men stadig fungerende fryser.

Instruktioner

Opretter ormen Farm

•Poke adskillige huller i bunden af to af tre plast placeringer og ind i lågene af alle tre placeringer med neglen. Låg og huller bør være grundigt perforeret. Sted den tredje, uperforeret bin med låg ind i bunden af fryseren.

•I en perforeret bin, lægge et tykt lag af strimlet avis. Dække det med en to tommer lag af muldjord og to håndfulde af madrester. Din orme jævnt fordelt over toppen af jorden. Dette bør komme meget tæt på toppen af bin. Fugte hele blandingen med en kop vand og Placer et par flere ark af avisen på toppen. Placere dette på toppen af den første bin.

•Sæt den tredje bin oven på den anden placering. Tillad farm til at modnes i omkring tre uger, checke det en gang om ugen.

•Efter tredje uge, og når ormene er begyndt at formere sig, placere en to-tommer lag af jord i den tredje, top placering og tilføje to håndfulde af madrester. Dække med et tyndt lag af jord og sted tilbage oven på den anden placering.

•Wait for en uge at tillade orme fra anden bin at flytte til den tredje bin.

•Harvest ormen støbegods (eller "vermicompost"--orm gylle) fra anden bin og fjerne nogle af orme fra toppen bin (så mange som er nødvendig for uanset hvilken formål du har opdrættet dem for). Afløb til spildevand, der har indsamlet i den tredje bin.

•Fortsæt processen med roterende placeringer og høst orme og støbeemner, som beskrevet i trin 4 til 6.

Tips & advarsler

  • De tre lagerbeholdere skal være flad og bred nok til, at de kan alle passer ind i fryseren stramt. Madrester kan være alt fra æggeskaller, vegetabilsk materiale, brød eller kaffegrums til nonfood-varer såsom hår eller animalsk affald. Redworms er bedste til dette projekt og kan købes på agn butikker eller vermiculture hjemmesider. Hvis fryseren er funktionel og du klarer dette projekt i varmen sommer, drej fryser til sin laveste indstilling. Det er ikke nødvendigt, hvis du landbrug i vintermånederne. Ormen støbegods gøre fremragende gødning til haver, som gør spildevand fra bunden bin. Dette bør være fortyndet med rent vand, men.
  • Brug ikke løg eller citrus i dine madrester, da disse indeholder kemikalier, orme finde ubehagelige. Haven regnorme er ikke anbefalet til dette projekt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com