Sådan bruges en gammel Metal kedel cisterne til kunstvanding

September 26

Sådan bruges en gammel Metal kedel cisterne til kunstvanding

Cisterner er store åbne containere, der bruges til at holde vand. I de fleste tilfælde er cisterner stemmer fra beton og installeret underjordiske for septiktanke systemer eller vand opbevaring. Men nogen stor beholder, såsom en 55 gallon drum eller forladte metal kedel vil konvertere til en cisterne. Hjemmelavet cisterner bruges ofte til "høst" regnvand, og derefter distribuere den frisk vand gennem hjemmelavede vandingssystemer.

Instruktioner

•Anbring kedel nær hjem, hvor nedløbsrør fra hjemmets eavestroughs kan dirigeres ind i cisternen. Bruge en skovl til at grave en lille fordybning i jorden og sæt kedlen i depressionen, så cisternen er stabil. Vælg en placering, der er over din have eller målrettet kunstvanding område. Du vil bruge den naturlige kraft af tyngdekraften til magten vandingssystemet.

•Klippe ud i toppen af kedlen med en sabel sav eller en skærebrænder, så toppen af tanken har en lille rund åbning. Brug disk slibemaskine til at fjerne enhver skarpe kanter fra den skåret kant, før du fortsætter.

•Beregn rute nedløbsrør fra hjemmets eavestroughs i cisternen. Cisterne placering er nøglen til dette projekt. Du ønsker at skjule tank ude af syne, men stadig finde tanken, så et flertal af hjemmets regnvandsafstroemning er fanget af tank via nedløbsrør. Fastgør sektioner af downspout sammen med hex hoved metalplade skruer. Fastgør downspout til hjem med downspout stropper, således at vægten af regnvandet ikke trække det fra hinanden under en tung regn.

•Drill to 1-inch huller i siden af cisternen, en lige over grade niveau og et andet hul direkte over de første, 2 inches ned fra den øverste læbe af tanken. Bunden hul er kunstvanding adgang hul, og det øverste hul er overløb hul.

•Tilslut et gevind PVC montering i begge huller. Seal fittings på plads med silikone caulk både indvendigt og udvendigt på tanken. Derefter lim en 1-tommer PVC brystvorten i hvert montering.

•Tilslut bolden pik til den lavere PVC-rør, og derefter en anden 1-tommer PVC brystvorten, og derefter en "T" montering at peger opad. Lim disse PVC fittings sammen ifølge instruktionerne på PVC cement. Tilslut PVC rør mellem øverst, overløb hul og "T" montering på de nederste rør. Overløb vand vil dræne ind vanding rør. Hvis vandets overløb fik lov til at bare løbe over kanten af cisternen, ville det i sidste ende ødelægger jorden under tanken og muligvis forårsage tank til bliver ustabil eller vælte.

•Brug PVC rør, fittings og PVC cement, Læg røret på jorden fra cisternen til området kunstvanding. Lime sammen hver montering. Bruge en gevind union montering for nogen forbindelse, som du vil være i stand til at fjerne fra tid til anden. Brug standard rør fra tønden til området kunstvanding. Når du lægger rør i området kunstvanding, perforere pipe radialt med 3/16-inch huller, i en afstand 1-2 inches fra hinanden. Lim en cap på det sidste stykke af PVC-rør.

•Brug regn tønde til at fange vand. Når landet behov for vanding, åbne bolden pik på cisternen, og tyngdekraften vil bære vand gennem vanding rør. De perforerede stykker rør for enden af linjen vil fungere som en sprinkler og distribuere vandet jævnt på tværs af de kunstvandede arealer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com