Sådan bruges en GB hånd Conduit Bender

December 6

Sådan bruges en GB hånd Conduit Bender

For de fleste gør-det-selv, automatisk conduit benders kan være alt for dyre og unødvendige, som tak til værktøjer manual eller hånd, benders. Manuel benders fra producenter som Gardner elektriske kræver nogle færdigheder til at bruge korrekt. Processen med bøjning elektriske conduit--hule rør gennem hvilke elektriske kabler køre--er ikke svært, men conduit er udsat for crimpning, hvilket gør den ubrugelig for at køre kabel.

Instruktioner

•Measure afstand fra hver samledåsen til hjørnet hvor bøje vil være. Mark afstand på den metal conduit. Afstand fra første samledåsen til mærket er "toppen af svinget." Den resterende afstand er "bunden af svinget."

•Mark "bend afstand." Dette bestemmes af diameteren af kanalen, og er nødvendig for at forhindre conduit fra crimpning under bøjning processen. Bøje afstand er markeret på conduit fra hjørnet mark foretaget i trin ét tilbage mod begyndelsen af toppen af i svinget. De fleste conduit benders har de standard bøje afstande indskrevet på værktøjet for enkelhed. Du kan også tjekke med den butik hvor du købte conduit.

•Slip kanal ind i den manuelle bender så omdrejningspunkt er justeret med bøje afstand mark, når du står i slutningen af toppen af i svinget. Bender er markeret, så du ved hvilken måde at indsætte conduit.

•Sæt en fod på bagsiden af bender og langsomt trække håndtaget tilbage mod dig. Træk med en konstant kraft til at undgå crimpning. Fortsætte bøjning indtil den rette vinkel mark er vinkelret på jorden.

•Klippe bunden bøje segment efter behov.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com