Sådan bruges en Gel med et fluorescerende lys

June 28

Sådan bruges en Gel med et fluorescerende lys

Geler er tynde stykker af acetat anvendes til at farve teatralske belysning instrumenter, også kendt som farvefiltre. De kommer i hundredvis af forskellige farver, herunder farvekorrektion filtre specialdesignet til lysstofbelysning. Disse farve-korrektion geler kan gøre fluorescerende belysning ser mere som glødepærer eller dagslys. Nogle virksomheder gøre gel rør, der kan du bare skubbe ind på din lysstofrør, men de fleste gels komme i ark, der er ca 20 af 24 inches. Fra disse, kan du gøre din egen fluorescerende belysning rør.

Instruktioner

•Vælg den gel, du vil bruge til dine lys. Til farvekorrektion, kigge efter grader Kelvin i belysning gel beskrivelse. Jo højere grad antallet, køler (mere blå) lys. Lavere temperaturer producere varmere (gul eller rød) lys. Mange gel virksomheder har specifikke fluorescerende til dagslys og fluorescerende til wolfram geler. Til festlige farver, skal du vælge enhver gel fra enhver producent udvalg.

•Tag lysstofrøret du vil gel fra belysning fastholdelsesanordningen.

•Measure længde og omkreds af din fluorescerende lys rør ved hjælp af en klud målebånd, så du kan vikle tape stramt rundt om røret.

•Klippe din gel sheet til størrelse, ved hjælp af lysets længde som gel's længde og lysets omkreds som gel's bredde. Hvis røret er længere end gel, skære et ekstra stykke af gel og føje den til først for længde, tape det på plads med cellofan tape.

•Sno gel omkring din fluorescerende rør og tape det på plads med klar cellofan tape. Gels er lavet til at stå til høje temperaturer og fluorescerende belysning er lav temperatur, så har den gel touch lyset direkte ikke vil få det til at smelte.

•Udskift lysstofrøret i belysning fastholdelsesanordningen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com