Sådan bruges en gipsvæg Jack til gips lofter

June 4

Sådan bruges en gipsvæg Jack til gips lofter

Installation gipsvæg på et loft er ikke en one-person job. Ét stykke af drywall kan veje op til 100 pund. Dette er grunden til et drywall jack eller lift er et must når du vedhæfter drywall et loft. Disse kan lejes fra din lokale hjem forbedring butik i en time- eller fald, der vil være værd omkostningen. Denne enhed kan også bruges til at hænge det øverste stykke af drywall på væggene. Når drywall er indlæst på jack, vil pedalarmen gøre løft for dig og holde drywall på plads mens du sikkert det.

Instruktioner

•Saml liften hvis nødvendigt. Basen består af tre stikben med låsning hjul. Passe den teleskopfunktion stangfiskerfartøjer med krank forsamlingen knyttet til center pole støtte fra bunden. Glide holderen ind i toppen af stangen til at holde drywall på plads. Holderen har normalt greb eller støtte kroge til at holde drywall glider når det er placeret i holderen.

Låse hjulene på elevatoren. Placer et ark af drywall på holderen, således at kanten hviler på støtte kroge. Den færdige side af drywall bør stå i centrum af elevatoren.

•VIP vugge så drywall er parallel til loftet. Låse det på plads. Låse hjulene. Roll elevatoren i den omtrentlige position til installation. Låse hjulene.

•Drej pedalarmen indtil drywall er omkring en halv tomme fra loftet. Hvis det er nødvendigt, låse hjulene og justere placeringen af elevatoren, så drywall er i den ønskede placering. Låse hjulene. Drej håndsvinget, indtil drywall er presset fast mod loftet indramning. Låse håndsving på elevatoren.

•Flyt trappestige i position. Bore skruer gennem drywall og i loftet bjælker ved hjælp af en gipsvæg skruetrækker eller en elektrisk boremaskine. Skruerne skal ikke mere end 1 fod fra hinanden.

•Unlock håndsving og lavere drywall løft. Låse hjulene og flytte liften til den næste position. Installere den næste ark af drywall.

Tips & advarsler

  • Være sikker på at have nok drywall og skruer på side før du starter projektet. Ellers vil du bruge kostbar udstyr Udlejning tid kører til butikken for disse elementer.
  • Kontrollere alle operationelle mekanik af drywall lift inden de forlader butikken for at være sikker på, de arbejder korrekt.
  • To personer skal være placeret drywall på lift at forhindre tilbage stamme eller skade.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com