Sådan bruges en Gold's Gym romerske stol Abdominal bænk

December 18

Sådan bruges en Gold's Gym romerske stol Abdominal bænk

De fleste fitnesscentre og fitness klubber er fyldt med udstyr, der kan give mange forskellige muskler i kroppen en anstrengende, effektiv træning. Den romerske stol abdominal bænk, for eksempel, kan hjælpe dig få en stor abdominal workout når de anvendes korrekt. Gold's Gym er blot en af mange gym kæder, der normalt har romerske stol abdominal bænke til medlemmerne om at bruge. Før du forsøger at betjene dette stykke udstyr, være sikker på du ved hvordan du bruger den.

Instruktioner

•Anbring dig selv på den romerske stol abdominal bænk. Du kan sidde normalt på bænken og placere fødderne på fodstøtten, eller du kan tilslutte dine ankler under fodstøtte bar mens står over for sal og hvile dit bækken området på bænken. Den første position vil være mere af en abdominal workout. Den anden holdning vil være mere af en lavere ryg træning, men det vil stadig arbejde dine mavemuskler.

•Test dine fødder for at sikre de er fast i sted. Dette er især vigtigt i den anden holdning, når dine ankler under linjen fodstøtte.

•Lift din krop op langsomt, ved hjælp af dine mavemuskler. I position, en, vil du blive siddende. I position to, vil du løfte den øverste halvdel af kroppen. Hovedet skal næsten rører gulvet når du starter i position to. Så, som du løfter, arch din ryg, indtil du ser op. Glem ikke at holde din mavemusklerne stram og aktive.

•Laveste dig selv tilbage til din oprindelige holdning langsomt. Fortsætte med at bruge dine mavemuskler. Gentages cirka 10 gange. For en fuld træning, gøre omkring tre sæt af 10 reps.

Tips & advarsler

  • At finde en Gold's Gym i nærheden af dig at øve på den romerske stol abdominal bænk, besøge siden "Gym Locator" på deres hjemmeside, beliggende i afsnittet ressourcer.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com