Sådan bruges en græsplæne Slitter

May 29

Sådan bruges en græsplæne Slitter

Regelmæssig græsplæne vedligeholdelse er nødvendig for at holde din græs grøn og forhindrer mos og ukrudt vækst. Ved hjælp af en græsplæne slitter er en af de bedste måder at tage sig af plænen, forbedre jordens naturlige dræning og gøre plads til friske frø skal placeres i jorden. Fastgørelse af græsplæne slitter og et luftfartsselskab ramme til din traktor er den hurtigste måde at dække store græsklædte områder.

Instruktioner

•Sæt carrier rammen til traktoren. Rammen har en metal hals der bare ud fra bagsiden af det. Du kan tilslutte det til bagsiden af din traktor. Koble det op til bagsiden tillader dig at styre traktoren nemt, trække slitter bag.

•Sæt græsplæne slitter til transportør ramme. Der er hak nedenunder ramme hvor du kan vedhæfte og skrue i slitter.

•Fyld beholdere monteret i rammen med vand. Dette vil hjælpe med at tilføje ekstra vægt på hele rammen, tvinger slitter vinger i jorden meget dybere. Jo dybere spalterne er, jo bedre for kloakering.

•Kontroller traktor, begynder på det ene hjørne af græsplæne, og drej den rundt for at ride tilbage til anden siden. Gentag processen og tilbage, indtil hele plænen har været dyrket med slitter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com