Sådan bruges en græstørv Plugger

October 8

En græstørv plugger er en lang-håndteres værktøj, der fjerner ensartede sektioner eller stik, jord eller græstørv. Dette enkle værktøj bruges til at støtte etableringen af et nyt græsplænen eller at regenerere en eksisterende græsplæne. Når det fjerner et stik fra plænen, er et nyt stik indlæst i græstørv plugger og indsat tilbage i plænen. Stik af tørv eller jord fjernes ved plugger er derefter placeret andre steder i plænen – hvis de er frodig og sund-- eller tilføjet til kompostbunke eller kasseres hvis de ikke.

Instruktioner

•Kapacitet græstørv med 1-2 inches vand et par timer før du bruger turf plugger. Fugtig græstørv er meget nemmere at trænge igennem.

•Vælg ned på fod bar eller tryk ned på håndtaget (afhængigt af model) for at indsætte lederen af græstørv plugger i jorden. Løft turf plugger ved sit håndtag at fjerne stikket.

•Eject stikket fra turf plugger. De fleste modeller leveres med en udslyngning knap eller håndtag i nærheden af håndtaget. Tjekke din betjeningsvejledning for dens placering. Hvis din græstørv plugger ikke kommer med en udslyngning knap eller håndtag, simpelthen banke den side af græstørv plugger hoved på en fast overflade at banke det.

•Læg en græstørv tilsluttes plugger og indsætte det i et stik hul ved træde på fod bar eller skubbe på håndtaget (afhængigt af model), hvis din græstørv plugger har denne indstilling. Tryk på og hold udslyngning knap/håndtag og trække op græstørv plugger hoved. PRECUT turf stik er generelt indsat i stik huller i hånden, men som par modeller tilbyder mulighed for at indsætte en græstørv stik (turf-side-down) ind i toppen af den plugger akslen hvor det glider ned i stik hul.

•Gentag på tværs af din græsplæne i et ensartet mønster egnet til de stik, du har i sinde at plante. For eksempel, er zoysiagrass stik plantet i stik huller fordelt på tværs af plænen 6 til 12 inches fra hinanden i en diagonal gitter.

Tips & advarsler

  • Kigge efter en græstørv plugger, der er nogenlunde samme størrelse som din precut turf stik. Selvom turf pluggers er relativt billigt at købe, er de også tilgængelige til leje på mange isenkræmmere. Denne indstilling kan være den mest nyttige, fordi sammen med en leje gebyr, vil du modtage fremragende instruktion om, hvordan du bruger den.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com