Sådan bruges en haven Shredder

August 28

Sådan bruges en haven Shredder

En haven shredder kan være et uvurderligt værktøj til håndtering af Efterårets blade, små grene og andre værftet affald omkring dit hjem. De bliver disse materialer til kompostering materialer eller attraktive barkflis. Det er vigtigt at bruge et sikkert og effektivt.

Instruktioner

Bruge en haven Shredder

•Anbring haven shredder i et sted i din værftet bekvemt at uanset hvad du ønsker strimlet og en stikkontakt, hvis apparatet skal være tilsluttet. Et fladt område af plænen er bedst. Sætte på robust haven handsker og sikkerhedsbriller til at beskytte dig selv mod flyvende vragdele.

•Lay en tarp eller position en trillebør eller værftet indkøbskurv under træ chip udgangsporten. Hvad passer på dette sted vil afhænge af størrelse og stil af haven shredder. Samle haveaffald du agter at sønderdele eller chip med maskinen i en bekvem bunke.

•Drej haven shredder på så snart du er klar til at begynde makulering materiale. Bruge dine hænder eller et blad rake til at afhente bunker af blade og slippe dem i toppen af en haven shredder. Nogle sorter har små ramper hvor bladene kan være raked på nær bunden af maskinen. Bladene er suget, strimlet og skød ud på anden siden på din venter tarp.

•Når små kviste og woody plantemateriale mindre end en halv tomme tyk i den samme beholder som bladene. De fleste haven ophuggere kan håndtere denne tykkelse med lethed. Før du bruger haven shredder sørge for bør du læse producentens anvisninger og specifikationer.

•Spar større grene skal gøres alle sammen og adskilt fra blade og små kviste, hvis det ønskes. Flytte tarp med løse blade stykker andre steder og bruge en ren én for de træflis. Dette er vigtigt, hvis du agter at bruge dem til attraktive barkflis omkring udplantningsplanter, buske eller træer. Strimlet blade og planter er gode for andre programmer.

Tips & advarsler

  • Bruge en robust pind til at skubbe materiale ind i maskinen, hvis det er nødvendigt.
  • Aldrig service shredder mens sat i eller på. Læg ikke din hånd forbi linjen sikkerhed.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com