Sådan bruges en Herbi sprøjte

March 23

Herbi sprøjten er en linje af haven sprøjter, der tillader brugere at anvende flydende gødning, herbicider og pesticider bekvemt. Mens alle Herbi sprøjten modeller er lidt anderledes, er de generelle trin for at bruge dem stort set den samme. Vejledningen har tendens til at være lidt mere vanskeligt end andre have sprøjter, men Herbi sprøjter er stadig brugervenligt og har flere funktioner, især muligheden for at ændre spray dyse størrelser. Med den rette pleje du er sikker på at have en smuk plæne og en haven sprøjte, der vil vare i mange år.

Instruktioner

•Drej på afbryderen for enden af Herbi sprøjte håndtag. Tryk på flow ventil - parameteren sort placeret længere nede håndtag--for at sikre spray hoved vender. Hvis spray hovedet ikke tænder, skal du fjerne switch endestykke for enden af håndtaget og erstatte fire D-batterier.

•Fyld sprøjten tank med din valgte flydende herbicider, pesticider eller gødning. Følg altid anbefalede mixing anvisningerne på etiketten af dit produkt. Ryst beholderen forsigtigt for at blande indholdet sammen. Tør nogen spildt produkt tank med et papir håndklæde eller ren klud.

•Sæt sprøjten tank til slange vedhæftet fil dyse på sprøjten slangen håndtere. Slangen skal holde kontakten til dysen stykke.

•Sæt en dyse stykke til enden af slangen i bunden af håndtaget, lige over spray hovedet. Herbi sprøjten bør komme med en blå, gule, orange og røde dyse, hver har en bredere sprøjtning området. Blå har den korteste interval, med gul, orange og rød gradvist bliver større. Sæt anden enden af dysen i den vedhæftede fil på spray hovedet.

Laststop tank til din ryg med de indbyggede skulderstropper. Tanken skal passe stramt som en normal rygsæk.

•Klik på magt skifte og hold håndtaget på en vinkel på 35 til 40 grader. Spray hovedet vil gerne lidt opad, væk fra kroppen. Sprayen hoved skal blive afholdt 7 til 8 inches over jorden.

•Tryk på dysens flow ned og skubbe den frem. Gå op og ned i gården i lige rækker til at anvende produktet. Afstanden mellem hver række afhænger spray vifte af den valgte dyse. Det er bedst at gå bagud så du ikke gå på frisk sprøjtede produktet.

•Drej slukke motoren og lad spray hovedet stoppe spinning. Løft håndtaget på en 45-graders vinkel, mens strømmen dysen er stadig trykket ned. Ethvert produkt i røret vil flyde tilbage ned i tanken.

•Disassemble Herbi sprøjten og rengøre hver enkelte stykke med varmt vand og en børste. De vigtigste komponenter i sprøjten skal skrue med noget problem. Brugervejledningen vil have mere detaljerede oplysninger om disassemblering Herbi sprøjten, hvis du har brug for hjælp.

Tips & advarsler

  • Altid bære beskyttelsesbriller, gummihandsker, en lang ærmet skjorte og bukser når sprøjtning kemikalier.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com