Sådan bruges en Jack til at støtte en tung belastning på gulvet

September 25

Sådan bruges en Jack til at støtte en tung belastning på gulvet

Jacks hjælpe i mange situationer, herunder andre ting end biler. Folk bruger donkrafte til at løfte huset fundament, campister, trailere og campingvogne. Når du løfter en tung belastning, er den bedste jack en hydraulisk donkraft til løft og støtte tunge belastninger. Den vigtigste ting at huske når støtte en tung belastning er sikkerhed. Der er en rigtig måde og en forkert måde at bruge en jack.

Instruktioner

•Sæt en betonblok under området du vil understøttet, hvis det er på sandstranden eller blød jord. Hvis støtte en belastning på et betongulv, er ikke beton blokken nødvendig.

•Sæt stikket på midten af belastningen eller på en støtte stråle. Start langsomt, jacking op jack. Når støtte plade på jack får tæt på stråle eller midten af belastningen, sikre støtte plade er centreret om den belastning eller stråle. Justere betonblok placering sammen med jack.

•Fortsæt jacking op jack. Når trykket presser kraftigt på stikket, skal du kontrollere dens stabilitet. Hvis jack rokkende eller vippe, jack det ned og flytte jack til et mere stabilt og fast område. Jack op jack igen mens du kontrollerer stabilitet af jack hele tiden.

•Sæt flere beton blokke i stakke under forskellige områder tæt på stikket. Stak blokke i lag af to blokke. Slå hvert lag, så linjen mellem blokkene skaber et plustegn med blokke under dem. Disse stakke af betonblokke gøre en søjle, der understøtter vægten af den tunge objekt. Dette giver ekstra støtte og sikkerhed i tilfælde af jack afregner eller udgivelser.

•Laveste stikket langsomt, og sørg for belastning vægt understøttes af de konkrete blokke. Fjern stikket. Tilføje hånd krank støtte belastning jack stedet den hydrauliske Jack. Spin den flade, krank-up bar, indtil støtte plade hviler fast mod belastningen. Dette stik er for permanent støtte en belastning, men ikke for jacking det op. Brug denne type jack i stedet for at forlade den hydrauliske Jack på dette sted. Hydrauliske donkrafte læk ned over tid.

Tips & advarsler

  • Bruge flere donkrafte til stabiliserende tunge belastninger. Har en ekstra person hjælp når jacking op en tung belastning.
  • Være forsigtig med at bruge enhver form for jacks. Ustabile jacks falde hvis belastningen ikke er justeret. Dette kan føre til skader eller endog døden.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com