Sådan bruges en jord Tester til Test havejord

December 14

Sådan bruges en jord Tester til Test havejord

Jord testere sælges i isenkræmmere og haven forsyning butikker er en fantastisk måde at teste din jord hurtigt og nemt at bestemme pH i jord, samt kvælstof, fosfor og kaliumchlorid findes i jorden. Jord test skal udføres med et lille udsnit af jorden blandet med vand. Efter tilføjer den passende kapsel til blandingen, vandet skifter farve for at angive jord makeup. Køb en billig jord testkit for at teste din jord giver dig de oplysninger, der er nødvendig for at ændre jorden for optimal vækst af frugt, grøntsager og blomster.

Instruktioner

•Vælg flere områder i din have til test. Scoop en lille udsnit af frisk jord på en dybde af 3 inches fra hvert område og placere den en ren beholder. Det er vigtigt at scoop og beholderen er fri for forurenende stoffer, som dette kan ændre resultaterne. En ny mad opbevaringstaske er ideel. Forsegl posen og brug en kagerulle eller køkken hammer til at bryde jorden, indtil det er fint og smuldrende. Undgå håndtering af jord med dine hænder for de bedste resultater.

•Match reagensglas cap til farven på kapslen. Tilføje den anbefalede mængde af jord og vand til krukken. Tilsæt indholdet af jorden test kapsel og ryste for at blandes grundigt.

•Tillad blanding til at angive for den anbefalede mængde af tid. Se kørselsvejledning på jord testkit for gange. Generelt, når indholdet er bundfældet og løsningen har nået den endelige farve er det tid til at afgøre resultaterne.

•Sammenligning farve af løsningen på farvekort indgår i jord testkit. Nedskrive resultaterne og datoen for jord test. Selvom du måske tror, du vil huske, det er let at glemme de nøjagtige resultater og sundheden for din have, afhænger af resultaterne af din jord test.

•Følg instruktionerne inkluderet i jorden test kit til at ændre jord til de korrekte proportioner for en sund vækst. Du kan købe de nødvendige ændringer på din haven forsyning eller hardware butik. Hvis du har spørge spørgsmål ledsager til bistand.

•Work ændringer i jorden. Hvis du har tid, er det bedst at vente flere uger før udplantning, men hvis tiden er essensen du kan plante så snart jorden er brugbar. Retest jorden i efteråret til at bestemme, hvis din bestræbelserne har været vellykkede.

Tips & advarsler

  • Jordbundens sammensætning kan variere fra det ene område af haven til den anden. Teste jordprøver fra mere end ét område opnår de bedste resultater.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com