Sådan bruges en justerbar skruenøgle korrekt

January 1

Sådan bruges en justerbar skruenøgle korrekt

Almindeligvis omtales som den skruenøgle, kan justerbar skruenøgle tilpasse sig mange størrelser af møtrikker og bolte. Justerbar skruenøgle aids i hjem reparationer, samt vedligeholdelse af rutinemæssig køretøjet. Mens den justerbar skruenøgle tilbyder større fordele, har det en hovedmasse design end den ikke-justerbar skruenøgle. Ifølge den tilbageholdende med mekaniker har top-rated justerbare skruenøgler en måler, der tillader dig at måle størrelsen af møtrik eller bolt. Lederen af spanner er udstyret med en lille spiral af metal, der gør det muligt at justere kæberne.

Instruktioner

•Sæt lederen af den justerbare spanner støder op til møtrik eller bolt. Rotere spiralen af metal med tommelfingeren, justere bredden af kæberne. Juster kæberne af skruenøgle omkring møtrik eller bolt.

•Juster spanner, hvis nødvendigt, for at sikre kæberne passe stramt mod møtrik og bolt. Undersøge kæber for at garantere de gør kontakt med mindst tre sider af møtrikken eller bolt. Rotere spanner håndtaget mod uret for at løsne møtrikken eller bolt.

•Drej spanner håndtere uret for at stramme møtrik eller bolt. Spænd kæberne på nøgle efter hvert håndtag rotation.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com