Sådan bruges en kasse & Pan bremse

September 19

Boks og pan bremser bruger en række forskellige størrelse "fingre" på bøje ark metal. Fingrene glide for at give plads for flanger på en kasse til at glide forbi den bremse øverste dør. Dette tillader dig at gøre fire 90 graders sving på et stykke metal i stedet for tre bremser fra en metalplade bremse. For at sikre en ordentlig bøje linje, skal front kanterne af hver finger justeres. En forskydning vil forårsage en ujævn bøje eller beskadigelse af kanterne af fingrene.

Instruktioner

•Skub fastspænding håndtaget--beliggende på toppen af boksen og pan bremsen--væk fra dig. Skub et stykke metalplade ind i åbningen mellem fingrene af fastspænding dør og den øverste kant af den lavere bøjning dør. Træk det klemmer håndtaget mod dig. Træk i bøjning die håndtaget til at bøje en flange på ark metal. Gentag processen, indtil du har tre flanger bøjet på metal.

•Measure afstanden mellem flanger med et målebånd til at bestemme bredden af den fjerde flange.

•Øge fastspænding håndtaget til at løfte klemmemekanismen dø ud bøjning dør. Løsne en finger af fastspænding dør ved at dreje det mod uret med en hex nøglesæt. Trække den løsnede finger ud fastspænding dør. Krog målebåndet på die ved åbningen tilbage når du har fjernet den løsnede finger.

•Løsn og skub de resterende fastspænding fingre, indtil du har en række fingre 1/4-inch til 1/2-inch mindre end afstanden mellem de bøjet flanger af ark metal. Spænd alle fingre, mens at sikre forkanten af hver finger sidder i en lige linje.

•Skub unbent slutningen af metalplader under fastspænding dør. Træk det klemmer håndtaget mod dig. Løft den bøjning dør for at placere den fjerde bøje på en metalplade. Slip ark metal fra boks og pan bremsen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com