Sådan bruges en kemisk Stripper på træ møbler

June 29

Gamle eller beskadigede finish kan blive fjernet fra dine møbler ved hjælp af en kemisk stripper. Strippere er tilgængelige i creme, pasta eller gel former, og ofte arbejder i så lidt som 15 minutter. De fleste kemiske strippere indeholder methylenchlorid, et kemikalie, der forårsager gamle finish til at blødgøre og boble op. Når stripper begynder at arbejde, kan det være skrabes, efterlod det nøgne træ. Møbler kan derefter igen farvet eller malet, afhængigt af dine præferencer.

Instruktioner

•Pour en tung pels af stripper på møbler og arbejde det ind i korn med en pensel. Jer vil savn en tunge frakke til stripper at arbejde, så modstå trangen til at sprede stripper ud for meget. Holde den brik, du stripping vandret, hvis det er muligt, for at forhindre stripper fra dryp ud over kanten. Sørg for at sætte et lag af avisen under møbler at fange drypper.

•Følg pakke instruktioner og tillade stripper at arbejde for den tid, der angives i brugsanvisningen. Fjerne den blødgjorte finish med en spartel eller skraber. Bruge en spartel med afrundede hjørner til at undgå udhuling i skoven. Skrab med korn.

•REACH lille eller detaljerede områder med en plastik pad, ståluld eller jute. Du ønsker den pad, du vælger i overensstemmelse med stramt svære at nå områder for at fjerne alle finish. Fold cloth fra tid til anden for at sikre du gnide med et rent område.

•Tag en messing børste og krat finish fra nogen udskåret designs eller riller på møblerne. Hvis du ikke har en pensel, kan du prøve at bruge sejlgarn. Flytte sejlgarn frem og tilbage i det ønskede område at fjerne genstridige områder af pletten.

•Sno et ark af sandpapir omkring en blok af træ til at fjerne finish fra hjørner og rette vinkler. Du skal bruge forskellige størrelser af træ blokke afhængig af de områder, du har brug for at slibe.

•Prøv en varmepistol, hvis intet andet virker. Varmen vil blister finish, hvilket gør det nemmere at skrabe væk. Må ikke overdrive varmepistol eller du kunne beskadige træet. En varmepistol anbefales ikke til brug på træ finér.

Tips & advarsler

  • Hvis du er bekymret for skadelige træ med din skraber, kan du prøve at bruge en plastik skraber i stedet for en metal, en. Selv om den plast skraber glider, vil det være mindre tilbøjelige til at gouge træet.
  • Sørg for at du bruger en kemisk stripper i et godt ventileret område og holde stripper væk fra åben ild eller varme kilder.
  • Hvis kemiske stripping afslører vand pletter eller områder hvor pletten er blevet bibeholdt, skal du muligvis sand eller blegemiddel området før lakering.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com