Sådan bruges en KitchenAid elektrisk komfur fladskærms-Top vifte

November 24

KitchenAid virksomheden producerer mange husholdningsapparater, herunder ovne, køleskabe, opvaskemaskiner, elektriske miksere og intervaller. KitchenAid elektriske flad top rækkevidde og komfur tilbyder en keramisk stovetop for mere effektiv opvarmning og madlavning. Ovnen kræver en jordet strømforsyning og fungerer godt med standard pleje og vedligeholdelse. Opererer en KitchenAid elektriske flad top brændeovn og sortiment er forholdsvis simpelt at gøre.

Instruktioner

•Touch "On" knappen for at tænde ovnen. Tryk på "+" eller "-" knappen for at flytte indikatoren op eller ned til den ønskede madlavning niveau. Flyt indikatoren for "Boost" bruge højre-front madlavning element i hurtigt kog væsken og "Høj" til at holde en byld eller hurtigt brune mad. Vælg "Medium" til at opretholde en langsom kog, kog suppe, eller steger fødevarer. Vælge "Lav" til damp mad og "Ulme" for at opretholde en ulmende temperatur. "Holde varm" vil opretholde en lav varme for fødevarer allerede kogt, og "Smelte" til at smelte chokolade eller smør.

•Tryk på "på / brænder størrelse" at vælge størrelsen af køkkengrej bliver brugt på en kogeplade. Tryk igen for at øge størrelsen af den madlavning overflade. Lyset i displayet lyser inde i den tilsvarende overflade-størrelse billede.

•Tryk på "ur sæt/Start" for at indstille uret på displayet. Tryk "3" og angive a.m. gange og "6" for at indstille p.m. gange, efterfulgt af de passende antal puder til tidspunktet på dagen. Tryk på "Clock sæt/Start" for at bekræfte tiden.

•Indstil timeren ved at trykke på "Timer sæt/Off" og de numeriske tastaturer til den ønskede længde af tid, efterfulgt af "Timer sæt/Off" at starte timeren og slå det fra, når du er færdig.

•Bake foods i ovn ved at trykke på øverste eller nederste ovn "Bage", efterfulgt af de numeriske tastaturer til at indstille den ønskede madlavning temperatur. Tryk på "Start" for at begynde forvarmning af ovnen. Når Forvarm lys lyser ikke længere, er ovnen klar. Tryk på "Off", når du er færdig, bagning.

•Broil fødevarer ved markedsføring af fødevarer i de øverste eller nederste ovn og åbne ovndøren til første stop-stilling. Tryk på øverste eller nederste ovn "Stege" og derefter "Start" at begynde bagende fødevarer. Bruge de numeriske tastaturer til at justere madlavning temperatur, hvis det ønskes. Tryk på "Off", når du er færdig, bagende.

•Fjern alle pander, stativer, mad og redskaber tidligere hen til benytter "Self Clean" cyklus. Tør ned eventuelle overskydende spild eller rester i ovnen og på ovndøren, undgå pakning på døren. Lukke ovndøren og tryk på "Self Clean" efterfulgt af "1" til den øverste ovn og "2" for lavere ovnen. Vælg den ønskede rengøring niveau ved at trykke på den tilsvarende numeriske tastatur (niveau 4 er standard rengøring niveau), efterfulgt af "Start". Døren vil låse og "Clean" besked vil rulle i tekstområdet for ovnen. Vente på besked "CLN komplet" skal vises efter "Self Clean" cyklussen er færdig før du forsøger at åbne ovndøren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com