Sådan bruges en KitchenAid

October 14

Sådan bruges en KitchenAid

En KitchenAid mixer kan være en af de dyrere værktøjer i køkkenet og det kan gøre en hel del for at reducere din arbejdsbyrde. Vide hvordan man bruger det korrekt, så du får mest ud af mixeren samt beskytte det mod skader og forlænge dens levetid. Jo før du sætter dig med denne nyttige gadget, jo hurtigere du vil være i stand til at fremskynde tilberedningen og få til at nyde frugterne af din arbejdskraft.

Instruktioner

•Fit skål over armene så at hullerne passer sammen med benene i armene. Skubbe skålen, indtil bump på bagsiden fastgøres ned på plads. Hvis du har en tilt hoved mixer, vippe hovedet tilbage og passe skålen ind i basen. Drej det med uret indtil det låser på plads. For at fjerne skålen, trække det af armene eller dreje det mod uret og løft det af basen.

•Plug maskine i en stikkontakt. Sørg for at ledningen ikke hænge i håndkøb hvor det kan blive fanget som nogen går af.

•Vælg den blanding vedhæftede fil, du vil bruge. Pagajen fungerer godt for generelle kombinere, piskeris piske og ilter ingredienser og dejen krog kneads dej. Passer din valgte vedhæftet fil i en skål eller vippe mixer hovedet tilbage, og skub den vedhæftede fil op på tæppebanker akslen så at stiften er på linje med den åbne plads på den vedhæftede fil. Skub den vedhæftede fil, og drej den mod uret for at låse det på plads. For at fjerne det, skub den vedhæftede fil, derefter Drej det med uret og trække det af akslen.

•Tilføj ingredienser, løft derefter håndtaget på højre side af maskinen. Dette vil løfte skålen. For at sænke skålen, Sænk håndtaget til udgangspositionen. Alternativt, vippe mixer hovedet ned.

•Juster knop på toppen til venstre på maskinen til at begynde at blande. Låse skål løftet før du flytter denne knop. Flytte knop tættere til dig at blande hurtigere. For at stoppe, flytte knop dig tilbage til sin oprindelige position.

•Afbryd mixer og Skrab ned siderne af skålen med en gummi spatel mellem tilføjelser af ingredienser så alt inkorporerer jævnt. Fortsat tilføje ingredienser og blande indtil maden er forberedt til din tilfredshed.

•Juster afstand af den vedhæftede fil til bunden af skålen ved at dreje skruen mellem armene eller under hovedet på en tilt hoved mixer. Foretage en mindre justering, lift skål for at kontrollere placeringen af den vedhæftede fil og derefter justere hvis det er nødvendigt. Den vedhæftede fil skal ikke ramt bunden af skålen, men det bør være tæt nok til at blande alle ingredienserne.

•Rengør skålen og overtrukket med hvid vedhæftede i en opvaskemaskine eller i hånden vask. Hånd vask metal vedhæftede filer og tør grundigt. Afmonterer mixer base og tørre det med en fugtig klud til at rengøre.

Tips & advarsler

  • Reducere foreslog blanding gange i opskrifter, medmindre tid, der er angivet for en elektrisk mixer.
  • Start blanding med en lavere hastighed og gradvist øge hastigheden som ingredienser blandes. Dette vil forhindre stænk af væsker og skyer af mel.
  • Ikke fordybe mixer base i vand.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com