Sådan bruges en koaksial Splitter Off en udendørs antenne

August 27

Sådan bruges en koaksial Splitter Off en udendørs antenne

Koaksialkabler, også kaldet coax, fungere som forbinder ledninger mellem antenner knægte og enheder såsom tv-apparater og computere. Koaksialkabler består af en indre dirigent wire indkapslet i isolering. Isoleringen har en wrap af flettet tråd omkring det, der modtager en ydre skjold af isolering. Flettet ledning fungerer som en jordet skjold, hvilket reducerer radio og elektrisk frekvens interferens. Et koaksial splitter, en lille kasseformet enhed, fungerer som en samledåse, som yderligere koaksiale kabler kan fastgøres. Splittere giver mulighed for flere enheder til at blive kørt ned af en enkelt koaksial antenner wire, og kan være installeret af den gennemsnitlige boligejer.

Instruktioner

•Drej ud af din primære enhed (tv eller computer), og den anden enhed, du ønsker at tilslutte op til splitteren. Find coaxial kabel wire, der tillægger forbindelsen antenner og fører til din primære enhed, sandsynligvis dit tv-apparat. Kontrollere, hvis du allerede har en koaksial splitter fra antennen til tv-apparater.

•Look for nogen sort kabel, der kommer fra taget og rejser under eave derefter ned ned i væggen. Se efter delelinjen skruet på undersiden af taget eller på loftet. Bruge en stige til at hjælpe i din søgning.

•Undersøg splitteren og du vil bemærke, at antenner side har en skrue-indgangsstik og anden siden har to eller flere skrue stikkene til output. Hvis det har en åben skrue stik, vælge den korteste vej, det tager at nå frem til den anden enhed med en længde af coax kabel.

•Sæt et målebånd langs baseboards væg eller loft coping og foranstaltning den samlede afstand fra splitteren til den anden enhed. Hvis du ønsker at bore et hul gennem en mur, tage denne måling hensyn, tilføje kun omkring 5 inches, derefter fortsætte målingen på anden siden af væggen. Nedskrive din samlede distance og dividere det med tre. Det tal du ankommer vil være det samlede antal plast kabel stropper skal du fastgøre den til baseboard eller loft coping.

•Purchase nok koaksialkabel i en præ-cut længde, som har allerede installeret på dem-stik. Tillad et par fødder af overskydende kabel. Bruge en tang til at skrue det nye kabel ende i ekstra output-stikket på splitteren. Fastsætte kablet og bruge plast kabel stropper til at fastgøre den til sokler eller loft coping. Hammer små negle leveres med kabel-stropper i skoven. Strække kabel, holde det stramt. Køre kablet til din anden enhed, hamring kabel stropper omkring 3 fødder fra hinanden.

•Anvend en boremaskine og en 1/2-inch hul så bit til at bore et hul gennem alle indvendige vægge. Hvis splitteren blev placeret uden for huset, skal du bruge en spade smule for at bore et ekstra hul gennem stuk eller træpaneler ydre væg. Tilslut den nye koaksialkabel til splitteren og køre det gennem den nye væg hul. Når du er kommet til slutningen af din kabel, skrue den nye koaksialkabel til den anden enhed med en tang. Fold op eventuelle overskydende kabel med en robust elastik.

•Hvis du har brug for at installere en splitter, skru koaksialkabel fra din primære enhed. Skru kablet kommer fra antenner i en splitter indgangsterminal. Sikre boksen splitter til en nærliggende væg med to selvskærende skruer og en stjerneskruetrækker. Tilslut en pre-cut længde af nye koaksialkabel fra den primære enhed til output terminal på splitteren. Skru begge ender sammen med tænger.

•Skru de nye koaksialkabel til anden output terminal på splitteren og spænd det med tænger. Kør det koaksiale kabel til din anden enhed langs ruten valgte. Når du kommer til kablet ende, skru den ind i den anden enhed med tænger.

•Drej på både enheder og check modtagelse og drift. Bruge nogle Silkonebaseret caulking lim til at stoppe alle huller du har boret i de indvendige eller udvendige vægge.

Tips & advarsler

  • Det er nemmest at købe pre-cut længder af koaksialkabel, der allerede kommer udstyret med skrue kabelender. Du kan skære de koaksiale kabler med kabel opskæring saks og sikre et "F"-stik i enden, hvis du ønsker. Strip tilbage en 1/2-inch af den ydre isolering på kablet så fold tilbage folien og flettet tråd tilbage på kablet. Slip et kabel ærme over eksponerede flettet tråd og skubbe en F-stik ind i det. Krympe ærmet med tænger. Dette gør et nyt stik.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com