Sådan bruges en køkkenbordet Composter

June 22

Den gennemsnitlige husholdning producerer en stor mængde af organisk affald. I New York City, vil den gennemsnitlige hjem smide omkring to hamre hver dag, ifølge en rapport fra byens afdeling af sanitet. Historien er den samme for mange af landets store byer. På grund af tonsvis af organisk affald, det er lig med hvert år, køkkenbordet kompostering er blevet populær i bymiljøer. I koncept, det følger de samme grundlæggende i traditionelle kompostering, og når mindre køkkenbordet containeren er fyldt er det overføres til et større udendørs kompostering bin. Disse placeringer gå videre til naturligt producere gødning til hjemmet og haven applikationer.

Instruktioner

•Indstil dit køkkenbordet composter i en placering, der er praktisk og tilgængeligt for bortskaffelse af affald. Beholderen kan anbringes, nær papirkurven eller på en tæller i nærheden af vasken tæt på skrald bortskaffelse. Du kan bruge enhver beholder fundet rundt i hjemmet, der holder om en gallon, men købe en specialdesignet composter vil give en beholder, der vil skære ned på lugte og blend til din hjemmets indretning. Se afsnittet ressourcer nedenfor for flere muligheder.

•Throw økologisk madrester i composter i stedet for papirkurven kan. Grønne, frugt og grøntsager er bedst for kompostering. Kompostering er en naturlig proces, der nedbryder organiske materialer, så alt du skal gøre er at tilføje fugtig, friske scraps til din kompostering container. Så længe fugt, organisk materiale og ilt er til stede, nedbrydning vil forekomme.

•Stir din kompost hver par dage for at sikre frisk ilt bliver til dine madrester. Du bør se nedbrydning efter kun et par dage.

•Overførsel materiale fra din køkkenbordet enhed, når det bliver fuld, at en af de store udendørs containere. Hvis du bor i et højhus kan der være en bin på grund af komplekset. Hvis ikke, konsultere din udlejer for at se, hvis man kan blive sat på plads. Udendørs beholderen vil fungere under de samme principper som din køkkenbordet enhed, men vil være meget større og kan have afklippet græs, blade og andre plante noget ud over økologiske madrester.

Tips & advarsler

  • Bryde op større scraps før du kaster dem i din composter. Dette vil fremskynde nedbrydning. Brug af komposteret materiale til at befrugte en blomst eller en lille have. Dette vil spare på haven vedligeholdelsesomkostninger.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com