Sådan bruges en kvæg Panel som et espalier

February 25

Sådan bruges en kvæg Panel som et espalier

Kvæg paneler, som er fleksibel wire-paneler, der normalt anvendes til pen i husdyr, gjorde også ideelle hvælvede haven espalier for at dyrke grøntsager som ærter, agurker og meloner. For at omdanne en vandret panel til et espalier, du bliver nødt til at bøje det i en bue og sikre at jorden stillinger. Størrelsen af buen vil afhænge af størrelsen på dit panel og hvor højt du vil buen til at være.

Instruktioner

•Sæt panelet kvæg i marken, hvor du vil installere den. Placer kanten af panelet præcis hvor du ønsker buen til at starte.

•Sæt indsatserne i jorden på de to hjørner af panelet hvor du ønsker buen til at starte. Sikre, at indsatserne tilstødende en af de ledninger, der kører hele længden af panelet. Placer to yderligere stakes 4 til 8 fod ned i panelet, abutting de samme ledninger, at de to første stakes gjorde. Fjerne panelet fra området.

•Tag et spil fra jorden og placere en T indlæg på den samme placering. Slip driveren over T-post og smække driver ned, kører posten ned i jorden. Fortsætte med at løfte føreren og nedbringe stillingen, indtil en tredjedel af post er underjordiske. Gentag denne proces for de andre tre stakes.

•Sæt ene ende af panelet kvæg mod to af stillingerne. Tryk på panelet mod bunden af stillingerne, på den side, der vender ud mod de resterende to stillinger. Har nogen hold at ende på plads, mens du går til anden enden af hegnet. Skubbe din ende mod det andet sæt af indlæg, så midten af panelet kvæg at bule op. Skubbe enden af panelet, indtil bunden hviler mod bunden af det andet sæt af stillinger.

•Sno en wire slips omkring bunden af én post, så wrap kanterne af slips omkring en vandret ledning løber fra den ene side af panelet til den anden. Bruge et par tænger til wrap wire slips. Gentag denne proces på alle indlæg. Derefter gentage det op hver post for hver vandret wire, der krydser stillingerne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com