Sådan bruges en lys kuppel

February 7

Lys-Dome baldakiner er midlertidig stof krisecentre for bil opbevaring eller udendørs skure. Lys-kupler bruge plast nylon stof til vægge og loft og teleskopfunktion ben og rammer. Når baldakiner er i position, er indgangen via telt-klap-stil døre, der ruller op så plænen traktorer eller køretøjer har adgang til de overdækkede strukturer. Konfigurere din lys-Dome baldakin inden for en time og begynder at gemme gear eller køretøjer i de midlertidige tilflugtssteder.

Instruktioner

•Lay alle ramme polakker og benet stykker. Open ben via teleskopfunktion stænger indlejret i hinanden. Benene bruge låsning cylinderformede knopper, der dukker ud i hullerne på benet-stænger, holde benene, åben og sikret. Angiv de åbne benene til side.

•Saml rammen tag og husly. Dette er en rektangulær ramme, at benene tillægger i hjørnerne. Samle rektanglet først, derefter samle tag pyramide via hub blikfang. Tryk benene ind i hjørnerne af tag rammen og sæt lys-Dome frame på det område, du ønsker at gemme gear eller køretøjer.

•Drape baldakin stof over taget ramme, og bringe stoffet over sider af rammen. Vedhæfte nylon-remme med Velcro stof omkring tag ramme stænger og sikre Velcro.

•Luk lynlåse i siderne af stof til at stramme stoffet omkring rammen. Roll front døre åbne og bruge de små bungees til at sikre det åbne. Luk døren ved at slippe bungee snore og zippe døren.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com