Sådan bruges en Mini Rototiller til at dræbe tidsler

September 13

Har du nogensinde oplevet et problem med invasive tidsler i din have? De mest almindelige og udbredte type tidsel i USA er Canada tidsel (Cirsium arvense), også kendt som den canadiske tidsel. Forsøger at dræbe disse ukrudt kan være meget tidskrævende og frustrerende. Mens herbicider kan være nyttige i kampen mod tidsler, kan du også bruge en mini rototiller til at dræbe disse ukrudt.

Instruktioner

Indtil ud tidsler

•Klippe toppe ud af tidsler før du bruger din mini rototiller. Tidsler udbrede ved broadcasting frø og ved at sprede taproots, så skær dem før de har chancen for at blomstre og gå til frø. Brug en græsfang for at holde enhver usete blomsterhoveder, der kan være til stede. Bortskaffe græs catcher vragrester i en måde, der ikke vil tillade frø ind i atmosfæren.

•Cultivate det område, hvor tidsler var med din mini rototiller. Bruge den længste kniv vedhæftede fil tilgængelig for din rorpind. Gøre dette, mens planterne er stadig ung, og indtil over området bare én eller to gange. For mange bjergpas på én gang med en rototiller vil forårsage jordpakning og i sidste ende kan ødelægge strukturen i det øverste jordlag. Mini rototillers er langt mere effektive end store havefræsere til at fjerne ukrudt mellem haven rækker uden at beskadige i nærheden planter.

•Træk ud nogen rødder rorpinden efterladt. Det er nemmest, når jorden er let fugtig. Thistle tap rødder kan vokse mere end to fødder i længde, så du kan have til at grave dem.

•Rake over området for at fjerne alle rod sektioner, der er tilbage i jorden. Det er muligt for cut root segmenter til at tage fat og begynde voksende nye planter efter at blive dyrket ud.

•Gentag tilling i samme område cirka tre uger senere. Gentaget tilling hver par uger i løbet af en sæson har mere succes end en enkelt tilling en gang om året. Igen, bruge dine hænder til at trække eventuelle rødder, som kan være synlige i den dyrkede jord. Denne praksis med gentagne tilling bistår også med at fjerne andre uønskede ukrudt fra området.

•Anvend en kemisk ukrudtsmiddel formuleret til brug på tidsler efter hver tilling. Mini rototillers kun fjerne overflade vækst og lavvandede rødder. Et ukrudtsmiddel kan hjælpe dræbe dybere rødder med gentagne ansøgninger. Følg alle label retninger og være særligt forsigtige nær spiselige planter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com