Sådan bruges en On-Demand vandvarmer til at varme dit hjem

May 7

De fleste vandvarmere, har uanset om de er drevet af gas eller elektricitet, lagertanke. Det vand, der er afholdt i lagertanken er opvarmet til en temperatur på termostaten. Opretholde temperaturen kræver konstant varme. Bestillings-vandvarmere har ikke lagertanke; de \heat vand til den ønskede temperatur når varmt vandhanen er åbnet. On-demand, eller tankless, vand varmeanlæg kan spare boligejerne penge på deres elektricitet eller naturgas regninger.

Instruktioner

•Calculate dit hjems peak efterspørgslen efter varmt vand. Eksperter på det amerikanske Department of Energy siger, at mest på efterspørgsel vandvarmere kan producere mellem 2 og 5 gallon af varmt vand i minuttet. Bruge et diagram at detaljer gennemsnit per-gallon brug af hvert enkelt apparat, og Føj sammen numre til alle apparater, du forventer at køre på samme tid.

•Measure temperatur den indkommende koldt vand. Dette vil hjælpe dig til at bestemme antallet grader oven på-anfordring vandvarmeren skal opvarmes den indkommende vand, ifølge eksperter på moder jord nyheder. For eksempel, hvis den indkommende vand er 50 grader F, skal vandvarmeren kunne hæve temperaturen 50 grader F for at oprette 100 grader F varmt vand.

•Look for en oven på-anfordring vandvarmeren, der er normeret til begge gallon per minut og temperatur ændring du har brug for. Hvis den model, du overvejer kan producere nok gallon per minut, men opvarmer vand kun 40 grader F, vil det ikke opfylde dine krav, hvis din indgående vand er 50 grader F og du har brug for varmt vand, der er 120 grader F.

•Vælg mellem gas og El på efterspørgsel vandvarmere. Ifølge eksperter på de os Department of Energy, gasdrevne vandvarmere har tendens til at koste mindre til at fungere, men kan ikke være en mulighed, hvis dit hjem ikke er allerede udstyret naturgas.

•Purchase en efterspørgsel vandvarmeren, der er udstyret med termostatisk flow graduering. Eksperter på gå Tankless tyder på, at denne teknologi giver mulighed for en behovsbaseret vandvarmer til at producere mindre varme vand når efterspørgslen er lavere. Vandvarmere uden denne funktion vil varme vand til den indstillede temperatur, selvom kun varmt vand er nødvendig.

•Consider en lille punkt-i-brug vandvarmeren. Disse modeller er installeret i apparatet eller hane hvor de skal anvendes. De giver ikke så mange gallons af varmt vand i minuttet som større modeller, men ingen varme er tabt i transit.

Tips & advarsler

  • Selvom en konventionel lagertank vandvarmeren ofte er installeret fra det punkt, hvor der bruges det varme vand, er mange bestillings-modeller lille nok til at blive installeret i nærheden af armaturet de leverer vand til.
  • Søger fuld dækning garantier og støtte planer. På efterspørgsel vandvarmere skal vedligeholdes og repareres af kvalificerede teknikere.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com