Sådan bruges en oplader til formelle Dining

October 27

Sådan bruges en oplader til formelle Dining

Uanset om du konsekvent underholde gæsterne, eller du bare ønsker at smide en formel fest lejlighedsvis, er at have de rigtige sted indstillinger afgørende for underholdende i stil. En afgift er en del af en god sted indstilling. En oplader, der ligner en stor plade, der bruges som et standard stykke til udsmykning og afbalancere en formel tabel. Inden det er tid til at holde din fest, tage lidt tid at lære at bruge en oplader til formelle middage, så du kan gøre et godt indtryk.

Instruktioner

•Spread din dug over din tabel. Angive sted måtter ud på hver stol, hvis du vil bruge dem. Selvom sted måtter er valgfri, hjælper de beskytter dugen fra utilsigtet udslip.

•Indstil en oplader ved hver stol, centreret over sted måtter. Space opladere 2 fødder fra hinanden, fra center til center (størrelse ikke betyder noget). Juster kanten af opladere til at være en tomme væk fra kanten af bordet.

•Sæt en middagstallerken over hver oplader, centrering det jævnt. Hvis du vil tilbyde suppe eller salat, placere skålen til dette over middagstallerken og centrere det så godt.

•Klap klud servietter som ønsket eller læg dem i en servietring til at gøre en dekorativ præsentation. Angive en rede serviet på hver plade eller skål til at fuldføre udseendet af oplader og service. Sat sig redskaber, serverer stilk og fod og nogen retter.

•Serve suppe eller salat. I slutningen af denne runde af service, fjerne skåle for at afsløre middagstallerken. Når du tjener din vigtigste entree og alle har spist, Tag væk oplader med middagstallerken stadig på det. Dette rydder bordet og forlader det klar til dessert servering.

Tips & advarsler

  • Vælg opladere, der supplerer din eksisterende Kina og spisestue indretning. En idé er at vælge en farve matchende gardiner, tallerkener og skåle eller stole.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com