Sådan bruges en Oregon Bar på en Stihl motorsav

December 10

Sådan bruges en Oregon Bar på en Stihl motorsav

Siden sin grundlæggelse i 1947, er Oregon så kæden Manufacturing Corporation vokset til en global leder i produktionen af reservedele til kædesave. Blandt de produkter, de fremstiller er kæder og guide barer for Stihl kædesave. Hvis det oprindelige sværdet på din Stihl har slidt fra brug, kan du erstatte den med en kompatibel én fremstillet af Oregon. Deres produkter er tilgængelig på mange hardware, hjem forbedring, og gård forsyning butikker. Guide bar emballage vil liste de forskellige Stihl modeller det kan installeres på. Fordi Stihl producerer flere kædesav modeller, gør Oregon en vifte af udskiftning guide barer til at passe dem. Installere en Oregon guide bar på din Stihl så er en nem opgave kræver kun ét værktøj.

Instruktioner

•Manually frigiver kædebremsen at sikre at kæde tandhjul og kæde flytte frit. Bruge skruenøgle slutningen af værktøjet kombination til at fjerne den beholde nut(s) sikring kæde tandhjul dækning. Dækslet til tandhjul er placeret på højre side af motorhuset og kan være sikret ved en eller to nødder. Kædebremsen er et stort afrundet sort håndtag placeret umiddelbart foran den bærehåndtag. Træk forsigtigt bagud på kæde pause. Hvis det er engageret, vil det gøre et hørbart "Klik" lyd når du slipper den. Når du fjerner dækslet til tandhjul, afsætte det og nut(s).

•Brug skruetrækker slutningen af værktøjet kombination til at løsne stilleskruen. Dette vil let presset på diasset spændet, som til gengæld løsner den kæde og guide bar. Skruen er placeret på forsiden af saw kroppen ved sværdet. Strammer diaset, et gevind stykke metal, rider på skanken af strammer skruen i et lille hulrum bag sværdet. Når sværdet begynder at slingre lidt, løft det forsigtigt ud i slutningen af spændet dias og studs strækker sig gennem slidsen centrum nær den bageste del af sværdet. Flytte guide bar lidt bagud mod bagsiden af saven og smutte i slutningen af kæden af kæde tandhjul. Den gamle guide bar er nu blevet fjernet.

•Brug din behandskede fingre, forsigtigt fjerne kæden fra den gamle guide bar. Sæt det til side for nu.

•Brug olien kan, anvende en tynd stribe af olie i sprækken i midten af Oregon guide bar. Arbejder fra den forreste spids af den nye guide bar, geninstaller derefter kæden.

•Slip kæde over kæde tandhjul og lay sværdet mod så kroppen, at sikre at guide studs strækker sig gennem rillen i sværdet og at slutningen af strammer skub passer ind i den lille runde hul placeret under center slot. Ved hjælp af skruetrækker årets justeringsværktøjet stramme justeringsskrue, indtil der er meget lille sag i kæden.

•Fit tandhjulet dække over udstående stud enderne og skrue på låsemøtrikken indtil det er finger stram. Brug ikke skruenøglen.

•Brug skruetrækker årets justeringsværktøjet, stramme tensioning skruen indtil kædespændingen er sådan, at du kan kun trække kæden opad en fjerdedel inch. Men selv når kæden er korrekt spændt, det bør stadig bevæge sig frit rundt i baren hvis trukket med håndkraft. Hvis det synes en smule klæbrig, anvende en anden anvendelse af motorolie eller lette kædespændingen nogensinde så lidt.

•Brug skruenøgle slutningen af justering værktøj, sok op den hex nut(s) holder tandhjul dækslet på plads. Starte saven. Kæden bør bevæge sig frit uden bindende eller overdreven sagging. Oregon udskiftning bar fungerer præcis ligesom Stihl fremstillede guide bar du lige har fjernet. Du vil kunne bruge din motorsav, nøjagtigt som du gjorde før.

Tips & advarsler

  • Bære dit arbejdshandsker, når du udskifter sværdet. Saw kæder er meget skarpe. Hvis du har brug for en, kan du hente en kopi af din Stihl motorsav instruktionsbogen fra Stihl hjemmeside. Det indeholder referencer og oplysninger for nogle 66 forskellige modeller.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com