Sådan bruges en plantageejer boks

December 18

Sådan bruges en plantageejer boks

Plantageejer kasser tilbyder nogle fordele i forhold til jorden plantning, herunder muligheden for at regulere bedre jord næringsstoffer og vand, samt at kunne flytte plantageejere efter behov. Nogle plantageejer kasser har også beslag, så de kan hænges ind under Vinduer eller terrasse og dæk rækværk. Dog da plantageejer kasser er selvstændige systemer, skal du følge trinene korrekt, når du bruger dem til at give den bedste vækstmiljø for planterne.

Instruktioner

•Drej plantageejer kasse op og ned og sikre, at den har mindst to til tre huller i bunden for at give mulighed for tilstrækkelig dræning. Hvis ingen afløbshuller er på kassen, skal du oprette dem ved hjælp af en boremaskine og en 1/4-inch borehoved.

•Indstil boksen planter i den endelige placering, hvor det vil opholde sig, og sørg for området modtager mindst fem timers sol om dagen. Placer boksen planter på toppen af mursten eller lille træ blokke til at forhindre, at det sidder fladt på jorden.

•Fyld en stor spand med lige dele af potning mix, sand, ler havejord og sphagnum til at skabe en sund jord til planterne. Bland ingredienserne godt og derefter hæld blandingen i boksen plantageejer, indtil det er 3/4 fuld.

•Plant de ønskede planter i jorden ved hjælp af beplantning dybde og afstand mellem kravene angivet på de enkelte anlæg etiketter.

•Kapacitet jord indtil det dræner ud af bunden af boksen. Efter plantning, vand når toppen af jorden føles tør. Da plantageejer kasser tørre hurtigere end jorden, kræver de typisk daglig vanding. På toppen af sommeren kan de kræve vanding to gange om dagen.

•Applicer flydende anlæg gødning til boksen plantageejer hver to uger ved hjælp af det beløb, der er anført på flasken.

Tips & advarsler

  • Brug pleje ikke at anvende for meget gødning, da de overskydende næringsstoffer har ingen hvor man kan gå og vil dræbe planter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com