Sådan bruges en projektor til at male et Kids værelse

March 19

Hvis du nogensinde har fået et pristilbud fra en professionel muralist til at dekorere dit barns soveværelse, ved du, fantasifulde designs er pebret, koster penge bedre brugt på et college fond. Må ikke blive modløs. Du kan oprette et fortryllende miljø på egen hånd, og du får praleretten helt for sig selv. Takket være kunst projektorer er alt du behøver at vide om oprettelse af vægkunst sådan spore konturer og fyld dem. Tænk maling af numre, og du vil være på din måde at vægmaleri magi.

Instruktioner

•Shop for kunst projektorer på detailbutikker eller kunst leverer websites, eller gemme et bundt og prøv likvidatorer for markerede-down versioner. Forventer bedre projektion kvalitet fra pebret modeller, men hvis ikke planlægger at bruge din enhed ofte, du ønsker måske at gå billigt. Kontroller hver projektor til udvidelsen ratio: man kan kun være i stand til at 10 x udvidelser, mens en anden tilbyder 20 x--en kendsgerning, du bliver nødt til at overveje, hvis du prøver at dække en enorm mur.

•Klart rummet. Placere projektoren på toppen af møbler eller et stativ (hvis du sidder fast, grab strygebrættet). Ansætte en forlængerledning, hvis du skal placere projektoren i midten af rummet til at få arbejdet gjort.

•Tape projektoren til sin stand til at stabilisere det. Duct tape tabel eller vogn som projektoren hviler på gulvet. Skiftevis, veje den, så det ikke kan være skubbet eller flyttet. Springe dette trin og du beder om problemer, som at flytte projektoren selv 1 tomme kunne sabotere image transfer-processen.

•Spackle og prime--satin eller æggeskal interiør maling fungerer bedst til væg vægmaleri prep. Tillad væggen tørre at røre--måske en time efter en frakke. Sand væg for at udslette søm huller og pletter. Tegne blinds, slukke lyset og flip parameteren projektor.

•Brug blyanter overføre linjer, billeder, figurer og design til væggen. Hold styr på din projektor temperatur, hvis du har købt en billig model med ingen fan. Dobbelttjek din væg tegning mod den oprindelige kunst før du tager ned projektoren.

•Brug akryl maling til at farve i vægmaleri felter. Tillad væggen tørre før du røre eller glatte ud strøg, der spildt udenfor oprindelige linjer. Bruge en lille børste og sort maling, hvis du kan lide konturer. Blend farve med hvid maling til at tilføje detaljer og definition. Hvis dit barn er på mindst 10, ikke er den utålmodige type og ønsker at hjælpe med hans vægmaleri, sige ja.

•Seal dit mesterværk med en højkvalitets lak. Ikke blot vil lak forlænge levetiden af din vægmaleri, men hvis din lille Picasso beslutter at føje sin egen kunstneriske rører med sin nye æske farveblyanter, du vil ikke blive fristet til at bestille en timeout inden for hans fortryllende Kongerige.

Tips & advarsler

  • Find, leje eller låne en overhead projektor, hvis du ikke ønsker at investere i en art projektor. Overføre din vægmaleri kunst et ark af transparenter først ved at ansætte din computer og scanning program, eller kopiere kunst på et ark af gennemsigtigheden film ved hjælp af en kopimaskine.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com