Sådan bruges en ringmur i en lejlighed

February 28

Sådan bruges en ringmur i en lejlighed

En veldesignet ringmur kan opdele en nøgne, åben plads i rum-lignende afsnit, gør en lille lejlighed føler større, mere beboelig og mere elegant. Ved omhyggeligt valg af tekstiler og suspension mekanismer og bruge dem kreativt, kan du sikre dig, at din ringmur blander sig harmonisk ind i dit miljø. Lære at bruge en ringmur til at oprette en søvn, arbejde eller office område, der passer til dit behov samtidig øge dit hjem æstetiske.

Instruktioner

•Mark hvor din ringmur vil hænge ved at placere afdækningstape på gulvet. Måle dimensioner af dette sted, inklusive længde og højde for potentielle væggen, så at du ved hvor meget stof til at købe.

•Decide uanset om du ønsker din ringmur uigennemsigtige, gennemsigtigt eller næsten gennemsigtig. Bruge tyndere tekstiler til at give naturligt lys ind et forhæng off rum uden vinduer; bruge tykkere materialer til at skabe et mere solidt, væg-lignende partition. Kombinere tykke og tynde behandlinger i den ene væg til at have flere muligheder. I et studie lejlighed, kan du lys at fylde rummet gennem en ren og skær gardin væg i løbet af dagen, med mulighed for at lukke værelse off med en uigennemsigtig materiale om natten.

•Vælg farver, at forbedrer indretningen af værelserne på begge sider af en ringmur. Vælg en neutral nuance, såsom taupe, stål grå eller creme, til en effekt, der ikke henlede opmærksomheden på sig selv. Vælge en fed skygge, hot pink, chartreuse og metallic bronze til at gøre din gardin et brændpunkt. Gå med vævede tekstiler til at få den samme look på begge sider af væggen. Kombinere to stoffer til et andet udseende på hver side.

•Shop for gardin materialer. Bede om stofprøver, hvis du vil lave din egen gardiner; købe flere muligheder og holde kvitteringerne, hvis du køber færdiglavet sorter. Test dine muligheder i både naturlige og kunstige lysforhold i dit space til at se, hvordan deres farver, opacitet og mønstre ser og føler.

Forpakket suspension hardware. Beslutte, om du ønsker din curtain wall til at hænge fra et spor monteret i loftet eller en wire udspændt mellem to vægge. Se på muligheder tilgængelige på hjem udsmykning levering detailhandlere og online. Sammenligne dem baseret på omkostninger, nem installation og udseende. For en afslappet gardin, som du kan åbne og lukke, vælge en suspension wire med clips til fastgørelse af din tekstil mellem to vægge. Hvis du foretrækker en solid, vælge formelle væg fra loft til gulv, loft-monteret spor hardware.

•Treat din ringmur som en faktiske væg ved at dekorere det kreativt. PIN letvægts illustrationer såsom snapshots til en stuevæggen. Gøre væg fra filt i et barns værelse; overholde følte cut-outs til væggens overflade for en sjov spille plads. Tilføje lommer til et soveværelse væg for sundries som paperback bøger, tøfler og læsebriller. Hænge en kalender på en office ringmur. Skær et "vindue" i ringmur i en fælles børn soveværelse til en legende stedet at kigge mellem værelser.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com