Sådan bruges en Rose espalier

August 23

Ved hjælp af en rose espalier i din udendørs landskabspleje giver privatliv og indarbejder et naturligt element i din udendørs design. Klatreroser har brug for en stabil baggrund at vokse, som gør brug af et espalier så effektiv, fordi det kan placeres hvor som helst i din værftet. Derudover er et espalier et vigtigt redskab for efterstillede klatreroser. Find et område i din værftet, der ikke kun passer til espalier, men også får nok sollys for dine roser.

Instruktioner

•Vælge et sted i din værftet som væggen af en udendørs struktur, hegn eller havepavillon vedhæfte din espalier. Eksisterende rosenhave kan trænes til at klatre op espalier, når den placeres bagsiden dem. Sørg for, at muren ikke kaster for meget skygge for roser til at vokse. Roser skal mindst 6 timer i solen om dagen.

•Sæt spacere til din espalier, således at roserne får tilstrækkelig luftcirkulation. Espalier knyttet direkte til vægge vil ikke give nok luft, hvilket kan føre til roser spredning af sygdomme. Følg linket i ressourcer for at få instruktioner om, hvordan at medtage afstandsstykker. Montere kroge til hegn, når du vedhæfter til et hegn. Du kan også udvide højden af et hegn med et espalier.

•Prune eventuelle beskadigede eller syge Stokke fra din rosenbuske. Starte din klatreroser ud på den højre fod ved hjælp af kun sund steg Stokke.

•Dig et hul to fødder fra den espalier, der er to gange diameteren og lidt dybere end de rose rodklump. Placer din steg planten i hullet og tæt pack jorden for at forhindre luft lommer. Sørg for, at transplantatet er lidt over jorden når plantning i varme klimaer og to inches under jorden i køligere vejr temperaturer. Sprede barkflis omkring bunden af planter til at låse i fugt. Vand grundigt.

•Sæt din rose planter ved siden af espalier. Slips med strenge at rose's vigtigste Stokke til tremmer. Rosenbuske har én vigtigste sukkerrør og mange mindre Stokke vokser fra den vigtigste. Du kan træne dem til at sprede sig i forskellige retninger, så længe de er vandret.

•Tillad dine planter til at blive etableret for to vækstsæsoner. Beskære off enhver sammenfiltrede eller akavet voksende Stokke.

Tips & advarsler

  • Bruge stretch materiale for at binde Stokke til espalier som stykker af strømpebukser til mulighed for vækst.
  • Din steg vandplanter i morgen for at mindske risikoen for svampe sygdom forårsaget af vanding om eftermiddagen eller om aftenen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com