Sådan bruges en Timer med en Air condition

March 27

Sådan bruges en Timer med en Air condition. Opsætning af en timer for en air condition er en omkostninger effektiv flytning. Du behøver ikke at køre din klimaanlægget, når du ikke er der til at nyde det, men du kan stadig have dit komfortable hjem, når du får der.

Instruktioner

Forpakket en air conditioner timer. Der er mange at vælge imellem og de er relativt billige. Regelmæssig timere kan ikke være holdbart nok så være sikker på at få en timer, der arbejder med udstyr som klimaanlæg (Se ressourcer).

•Vælg en dyrere klimaanlægget, der har en indbygget timer. Du kan også købe en billigere klimaanlægget og få en timer for den.

•Indstil den tidtager hen til slå fra dengang du normalt forlade dit hjem. Også indstille timeren til at slå omkring en time eller så, før du kommer hjem. Denne måde dit hjem vil være cool til dig, når du ankommer. Tanken er for dig at spare penge, ikke for at være ubehageligt.

•Husk at justere det, når du er hjemme i weekenden. Nogle timere har mere end én indstilling til og slukker--drage fordel af disse til at justere tidsplanen weekend.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com